FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN - ARIEŞUL 3-1

“Unul pe meci”

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Brazilianul Eric şi-a stabilit norma de goluri pînă la finalul sezonului.

- Eric, ai reuşit o dublă, unde ţi-ai propus să ajungi?
- Am spus de cînd am venit în România că voi încerca să dau 15 goluri. Am un moral bun, pentru că am marcat de 4 ori în ultimele trei jocuri şi astfel am ajuns la zece goluri în campionat. E foarte simplu de acum încolo. Dacă voi mai da un gol pe etapă, voi atinge numărul pe care mi l-am propus. Oricum important este să promovăm, iar dacă voi reuşi să ating şi obiectivul propus, atunci o să fiu şi mai fericit.

- Aţi început greu cu Arieşul. De ce?
- A fost o prima repriză în care nu am jucat prea bine şi am fost supărat că nu am bătut bine nici cornerele şi nici loviturile libere. Nu mi-au ieşit execuţiile, însă bine că mi-a intrat pînă la urmă o execuţie şi am egalat. A fost un gol de moral, iar apoi cred că am dominat total.

- E o diferenţă de 10 puncte faţă de locul 3. Mai aveţi emoţii în privinţa promovării?
- Cred că dacă vom în­vinge miercuri la Tîr­go­viş­te, sîmbătă vom sărbători acasă promovarea după meciul cu FC Caracal. Atunci vom putea dansa samba!

- Pentru cine sînt cele două goluri?
- Un gol e pentru nepoţelul meu Iago, în vîrstă de un an şi trei luni, căruia îi voi duce DVD-uri cu meciu­rile mele să urmărească şi el ce goluri am dat la Mediaş şi al doilea prietenei mele Cosmina, pe care o iubesc foarte mult.

- Ce vei face din vară?
- Mie îmi expiră în vară contractul cu Gaz Metan şi chiar dacă am primit deja cîteva oferte, îmi doresc să rămîn la Mediaş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  05 Mai 2008, 07:16

am auzit ca acest brazilian eric, este peste media jucatorilor din Liga 1, sper sa joace gazu ceva daca tot intra :D

 •  05 Mai 2008, 07:15

Bravo hai gazu hai!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează