FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE "Gorilele" lui Mititelu, la un pas să-l linşeze pe Cîrţu, care a chemat poliţia » Cîrţu, pentru GSP.ro: "Mititelu are inteligenţă de Booveni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iunie 2012 21:53

UPDATE Primele reacţii ale lui Sorin Cîrţu, în exclusivitate pentru GSP.ro: "Am fost agresat de bodyguarzi, aşa cum au agresat Mititelu şi ai lui pînă acum imaginea Craiovei! Nu m-au lovit, dar am fost împins, aşa, la intimidare. Ce să-i ceri lui Mititelu? La gradul lui de inteligenţă de Booveni, el nu înţelege că strada nu e stadion. Ce civilizaţie să ceri de la cineva din Booveni? M-a agresat verbal, cu vorbe de la coada boului. Avea oamenii lui în spate. Voi face mîine plîngere. Organele de ordine vor analiza acest episod".

Ulterior, la emisiunea ”Contraatac” de pe GSP TV, Cîrţu a dezvăluit: ”La un moment dat, Mititelu m-a ameninţat: «Lasă, vezi ce bătaie o să-ţi iei tu după seara asta!». I-am răspuns: «De la cine să iau, mă, bătaie? De la tine? De la bodyguarzii tăi?»”.

”Tot conflictul a fost amplificat din vina lui Mititelu. El, şmecherul Craiovei...”
”Eu nu vreau nimic de la Mititelu. Atunci ce treabă are el cu mine?”
”Militez ca la Craiova să existe o echipă. Eu, Cămătaru, mulţi oameni”
Sorin Cîrţu
_____________________________

Incidentul s-a petrecut în această seară, în faţa sediului Universităţii. Abia ieşit din sediul televiziunii locale Oltenia 3TV, unde participase la o emisiune împreună cu Neţoiu şi Cămătaru, Sorin Cîrţu era să cadă victimă bodyguarzilor lui Mititelu.

Cele două "gorile", Petrică şi "Calu", l-au aşteptat pe fostul mare jucător în parcare şi ar fi dat să-l lovească după ce l-au luat în prealabil la înjurături. Unele surse susţin că Mititelu, aflat şi el în zonă, ar fi încercat să aplaneze conflictul.

Speriat, Sorin Cîrţu a chemat poliţia, iar forţele de ordine au ajuns rapid la faţa locului.

Supărarea oamenilor lui Mititelu pe Cîrţu a venit după ce în timpul emisiunii respective "Sorinaccio" afirmase despre patronul oltean că "îl interesează doar cum să  obţină despăgubiri, nu soarta Universităţii". Un alt motiv de supărare e că moderatorii emisiunii au refuzat să prezinte în direct actele cu care Mititelu îl mandatase pe bodyguardul "Calu" să le ducă la sediul televiziunii.

Mititelu a comentat scandalul la Contraatac de pe GSP TV: "A fost o emisiune TV la un post de lîngă sediul meu. A venit Cîrţu şi a aruncat o hîrtie, aşa la mişto, zicînd: «Uite, Mititelu mi-a trimis o hîrtie, n-am voie să mai vorbesc de Craiova». Eu am obţinut un act de la procuratură ca el să nu mai discute de palmaresul Craiovei. Au început toţi să facă miştouri de persoana mea. Că ei fac altă echipă în Craiova, că palmaresul nu e la mine...

Cînd am văzut aşa ceva am sunat. Le-am spus cine sînt. N-am fost lăsat. Mi-au închis telefonul. Cum era aproape, m-am dus la acel post. Am vrut să intru în emisiune. N-am fost lăsat. Cînd a ieşit Cîrţu afară, un băiat de-al meu, pe care-l trimisesem cu hîrtia judecătorească ca să terminăm bîlciul cu palmaresul şi care nu e bodyguard, i-a zis: «Tu eşti competent, noi sîntem nişte incompetenţi!». De aici a rezultat un schimb de replici. De reproşuri, aşa, bărbăteşti. Nimic mai mult. Nu a fost vorba de nici o agresare. N-a venit poliţia".

”Eu nu le am cu scandalurile. Nu am ură pe nimeni, ei au ură pe mine. Spun numai aberaţii”
Adrian Mititelu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (330)
adibal
adibal  •  08 Iunie 2012, 01:35
Postat de drack009 pe 07 Iunie 2012, 15:26

Pentru cearta a doi cretini faceti 3 articole cu si emisiune la tv. Cand a fost sa fie prezentate acte care dovedeau abuzurile din FRF si LPF, abia daca ati scris 3 randuri intr-un articol. Sa inteleg ca tot ceea ce conteaza in gazetaria sportiva e scandalul nu si incercarea de curatire a fotbalului romanesc?

Un cretin e Mititelu, al doilea cine e? Ti-ai fi dorit si tu sa fii "cretin" precum Cartu, o legenda vie, care este oprit si azi pe strada in toata lumea de romani pentru un autograf sau o fotografie. Mandreste-te cu cei care au facut istorie cat mai sunt inca in viata, nu e usor sa fii campion, vezi bine ce fotbal avem azi cu bombe sexi si pitipoance, ca jucatori nu mai sunt.

adibal
adibal  •  08 Iunie 2012, 01:30

Doamne, in ce tara traim de a ajuns Mititelu si la creier si la trup subiect de stiri? A scos el o hartie de la "procuratura" , care mai tarziu zice ca e judecatoreasca (in capul lui totuna e) ca sa ii interzica lui Cartu sa vorbeasca de palmaresul Craiovei? Nu am auzit in viata mea ca vreo instanta sa interzica cuiva sa vorbeasca, si sunt om de drept. Pai Cartu A FACUT palmaresul Craiovei, cum sa nu vorbeasca? Da "procuratura" aia nu il intreaba pe Mititelu asta de unde a scos el banii de Universitatea, de ziar local?Ca nu a avut nicio afacere, nicio mostenire, nimic care sa justifice marea lui aroganta si aere de mare investitor in fotbal. Ca Dinel a ajuns deja unde ii

drack009
drack009  •  07 Iunie 2012, 15:26

Pentru cearta a doi cretini faceti 3 articole cu si emisiune la tv. Cand a fost sa fie prezentate acte care dovedeau abuzurile din FRF si LPF, abia daca ati scris 3 randuri intr-un articol. Sa inteleg ca tot ceea ce conteaza in gazetaria sportiva e scandalul nu si incercarea de curatire a fotbalului romanesc?

Vezi toate comentariile (330)
Comentează