FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

UPDATE // Ionel Ganea și-a dat DEMISIA de la ACS Poli Timișoara: "Suntem ca niște boschetari" » Imagine incredibilă după ce echipa a fost dată afară de pe stadion

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 18:06

Ionel Ganea, 45 de ani, a demisionat din funcția de antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara. Clubul ar fi în pragul desființării!

Echipa care în sezonul trecut juca în Liga 1 nu mai are voie să folosească vestiarele și spațiile în care își avea birourile în stadionul "Dan Păltinișanu", potrivit unei decizii a Consiliului Județean.

În plus, imaginile de azi de la Timișoara sunt memorabile. Pentru că nu au mai avut cabine medical, jucătorii echipei au fost masați și au primit îngrijiri medicale pe targă în aer liber.

Ionel Ganea nu a mai suportat această situție și a demisionat, anunță Libertatea.

"Suntem ca niște boschetari. Nu avem veceuri, nu avem nimic. E inuman ce e aici. Nu înțeleg cum s-a ajuns la asta cu o săptămână înainte de startul sezonului. Își bat joc de noi pe munca lui Marian Iancu, pentru că el e cel care a investit în acest stadion, ei n-au investit nimic aici. N-au pus un copăcel, n-au pus o floare.

Au venit doi nemernici ca Dobra și Doroș să ne dea afară din stadion. Distrug munca unor tineri de mare viitor. Cât au fost la Liga 1, a fost bine. I-au ținut aici să-și facă reclamă pe numele lor. Suntem în 2018, nu putem sta fără dușuri, fără veceuri, fără apă, ce naibii! Mai e unul, Romică Malac, directorul stadionului. Habar n-are ce face aici, e toată ziua la păcănele", a declarat Ionel Ganea pentru GSP.ro.

"Voi avea o discuție foarte serioasă cu primarul Nicolae Robu. El m-a învestit în funcție și va trebui să discutăm. Nu mai putem continua în condițiile astea. Ne zbatem degeaba, pentru că se pare că aici nu se mai dorește performanță"
Radu Birlică, vicepreședinte ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
138672209828437
Gelu Oanca  •  27 Iulie 2018, 20:10

Eu cred ca daca vine la Sandra 30 km de timisoara poate sa joace, avem vestiare mult mai bune ca pe Dan Paltinisanu, avem grupuri sanitare si baii.Ce ne lipseste nu avem tribune. Am uitat sa zic ,deasupra vestiarelor avem sala de forta.Va asteptam la noi. Gazonul este mult mai bun este gazon natural.

138672209828437
Gelu Oanca  •  27 Iulie 2018, 20:08

Eu cred ca daca vine la Sandra 30 km de timisoara poate sa joace, avem vestiare mult mai bune ca pe Dan Paltinisanu, avem grupuri sanitare si baii.Ce ne lipseste nu avem tribune. Am uitat sa zic ,deasupra vestiarelor avem sala de forta.Va asteptam la noi.

254360692056663
Iosif Canea  •  27 Iulie 2018, 14:33

AJF Timiş Este adevărat Ganea este un antrenor foarte bun. Cei de la Consiliu Judeţean Pesediştii Dobra şi directorul care nu merită să-l pomenesc doreşte rău lui ACS Poli. Tot aceşti indivizi periculoşi au reuşit să falsifice alegerile la AJF Timiş şi au reuşit sî-l pună pe Romeo Malac cel care a bătut arbitrii în urmă cu doi ani pe un profesor de sport Florin Pădurean şi acuma este mare preşedinte de AJF . AQceşti oameni nu au ce căuta în fotbal, dar roata se mai şi întoarce şi le va veni rându. Sunteţi superbi cei de la Gazeta Sporturilor vă citesc în fiecare zi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează