FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE LPF le-o taie scurt oltenilor: "Solicitarea Universităţii Craiova e o utopie!" Replica lui Mititelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 18:23

UPDATE Adrian Mititelu a reacţionat dur faţă de afirmaţiile lui Valentin Alexandru, care susţină că U Craiova nu poate fi înscrisă direct în Liga 1.

"Probabil că Valentin Alexandru şi-a spus o opinia personală. Va fi şi el acuzat oficial şi va fi învinuit penal. Va fi o necesitate şi pentru el să reprimească Universitatea în Liga 1", a declarat Mititelu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

-----------------

Oficialii LPF au dat un răspuns deloc încurajator oltenilor după ce Universitatea Craiova a făcut o solicitare oficială către FRF şi LPF în vederea înscrierii clubului în Liga 1, în sezonul 2013-2014.

"Noi, la ligă, pînă în acest moment nu am primit nici o cerere din partea clubului Universitatea Craiova. Dar o astfel de solicitare, dacă ea există, este o utopie din punctul meu de vedere.

Universitatea Craiova nu poate fi înscrisă direct în Liga 1 pentru că la momentul dezafilierii retrogradase pe valori pur sportive în Liga a 2-a. De aceea, o astfel de adresă ar putea face, probabil, la Federaţia Română de Fotbal, care organizează Liga a 2-a", a spus Valentin Alexandru pentru Mediafax.

Playtech: Milionarul în euro care își face cumpărăturile la Kaufland România, cel mai ieftin supermarket dintre toate. Ce caută disperat


Comentarii (33)
mvradulescu
mvradulescu  •  03 Martie 2013, 08:33

Sunt dintre cei ce doresc sincer ca echipa craioveană să ajungă din nou în elita fotbalului autohton (și nu numai). Dar când cere asta Marele Mititelu, care a distrus (nu neapărat intenționat, dar cu o perseverență imputabilă) simbolul fotbalului oltenesc, deja este o manifestare de tupeu, menita doar să acopere propriile sale păcate ! Te așteptam "Știința", dar fără "mititei" în organigramă !

mgg
mgg  •  21 Februarie 2013, 11:02
Postat de xavi- pe 21 Februarie 2013, 09:36

Sa fim sinceri,cerea este facuta la misto,a si spus Mititelu ca nu are bani sa tina o echipa,stie ca o sa fie refuzat si asa crede ca o sa scape de responsabilitatea de a nu face echipa inca un an,asa o sa zica,uite domne eu am vrut dar astia nu ma lasa.Totusi sa lamurim o chestie,da Universitatea a picat pe teren in B,dar tinem minte ca echipe care au terminat sub Craiova au ramas in prima liga,deci daca nu era dezafilierea Craiova trebuie sa joace in prima liga avand in vedere retrogadarea Bistritei si Timisoarei,asta bineinteles daca lua licenta,dar dupa cate imi aduc aminte,licenta nu o luase datorita acelor bani datorati lui Piturca,care ulterior s-a dovedit ca nu-i datora nimic.Deci...

corect xavi si in plus la comentariul tau eu cred ca se putea promova pe teren daca activam in acesti doi ani de la dezafiliere in liga 2

xavi-
xavi-  •  21 Februarie 2013, 09:40
Postat de imperator pe 20 Februarie 2013, 18:20

Așa este, solicitarea e o utopie, condusă de foarte multă prostie, oltenească ! Parcă ei sunt cei cu macaraua, nu ? :))

Auzi bai acesta dar anul trecut erai dinamovist,anul asta te-ai facut stelist?Suporterul din rahat care esti tu!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează