FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE Rapid schimbă deja patronul? Iată despre ce e vorba » Reacţia giuleştenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 06 decembrie 2013 20:41

UPDATE 20:40 Rapid, prin vocea directorului de imagine al clubului, Lucian Ionescu, a ţinut să dezmintă informaţia conform căreia clubul din Grant ar urma să fie preluat de omul de afaceri, Sorin Stănescu.

COMUNICAT
“În pragul Sărbătorilor de iarnă, FC Rapid Bucureşti mulţumeşte reprezentanţilor presei sportive pentru atenţia acordată permanent echipei noastre şi mediatizării rezultatelor sportive obţinute de o formaţie retrogradată injust şi abuziv. În dorinţa unei relaţii bazate în continuare pe respect şi deschidere către informaţie adresăm ziariştilor rugămintea de a respecta adevărul pur chiar cu riscul de a pierde din senzaţionalul căutat deseori cu orice preţ. În acest sens dorim ca numele brandului Rapid să nu mai fie asociat cu numele unor persoane, poate respectabile, dar care nu au nicio legătură cu clubul nostru. Articole de genul celui publicat de către Fanatik sub numele <<Şansa Rapidului>>, preluat şi de către alte publicaţii au darul doar de a produce confuzie în rândul suporterilor noştri şi evident, şi printre iubitorii neutri de ştiri sportive. Personal, ca director de imagine al FC Rapid Bucureşti am încercat, încerc şi voi încerca să menţin o relaţie normală, deschisă şi bazată pe respect cu presa sportivă, aşa cum cred că am procedat şi până acum, dar cu rugămintea adresată dumneavoastră de a verifica orice informaţie înainte de a o oferi opiniei publice. Precizăm că orice eveniment, negociere, sau transfer vă vor fi oferite prin intermediul unor comunicate de presă, sau în cadrul unor conferinţe de presă obişnuite, sau extraordinare. În final, vă anunţăm oficial că FC Rapid Bucureşti nu negociază absolut nimic cu domnul Sorin Stănescu, iar termenul <<surse din cadrul clubului>> considerăm că nu oferă credibilitate nici pentru cititori şi nici măcar pentru autorul articolului respectiv.”
Lucian IonescuDIRECTOR DE IMAGINEFC RAPID BUCUREŞTI
_________________________________________
Rapid continuă să aibă probleme financiare, iar patronul Adrian Zamfir n-a putut remedia situaţia de cînd a preluat echipa de la George Copos.

Acum, se pare că Zamfir negociază vînzarea acţiunilor pe care le deţine unui om de afaceri mai puternic. Fanatik.ro susţine că ar fi vorba de Sorin Stănescu, proprietarul Institutului Pasteur, cunoscut suporter al echipei alb-vişinii.

Sursa citată scrie că Stănescu a mai sponsorizat echipa din Grant, sub anonimat, de mai multe ori de-a lungul acestui sezon, şi şi-a dat deja acordul să preia Rapidul, discuţia finală urmînd să aibă loc în cursul acestei săptămîni.

“Între cele două părţi există, în momentul de faţă, doar un acord de principiu, actele urmînd să se semneze dacă toate detaliile vor fi puse la punct. 99% Sorin Stănescu este noul patron al Rapidului! Însă nu o să fie singur, cu timpul va mai aduce afacerişti lîngă el. Zamfir şi Cristescu nu mai reuşesc să calmeze spiritele la club pentru că nu au bani suficienţi pentru ceea ce înseamnă Rapid şi, ca urmare, doresc să rămînă doar simpli suporteri”, susţin surse din cadrul clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  09 Decembrie 2013, 14:11
Postat de craz1est pe 07 Decembrie 2013, 07:46

"baietii cu pene" hahahaha :)))

baietii cu par,rad de cei cu pene,vai de capul vostru!

mvradulescu
mvradulescu  •  08 Decembrie 2013, 15:58

Nu cred că umilinţele împrăştiate prin diferite comentarii pot avea vre-un rost şi nici nu este un act de vitejie să lovești în cel aflat la ananghie. Mi se pare normal ca acum când abia mai respiră să încercăm să nu ne mai amintim de comportamentul (adeseori) jignitor şi provocator (in ton cu simbolistica "penelor" cu care sunt "creditaţi") al suporterilor acestui club. Să le urăm să iasă cu bine din acest impas în care se pare că au intrat din dorinţa de a ajunge în vârful ierarhiei, dar s-au sufocat din punct de vedere material !

sadim3ro
sadim3ro  •  07 Decembrie 2013, 08:50
Postat de microbuzulbotosani pe 07 Decembrie 2013, 06:34

eu nu inteleg daca tot are un director de imagine, de ce nu are si o imagine, rapid.o echipa care a jucat sferturi de finala in cupa uefa cu siguranta ca atrage o gramada de investitori si sponsori cu bani din tarile arabe, china sau rusia daca se doreste acest lucru.

in conditiile actuale imaginea rapidului e chiar foarte buna. e inutil sa iti explic tie sau altor specimene ca tine despre rusia, tarile arabe sau china. ma rezum la a-ti spune ca acei investitori cauta campionate puternice unde pot fi vazuti in europa la nivel inalt competitional. ce sa caute in circul din liga1?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează