FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIERE

UPDATE Termen maraton la Curtea de Apel în cazul dezafilierii Craiovei » Ce au declarat cei audiați în acest caz

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 11:21

Disputa pe care Adrian Mititelu o are cu Mircea Sandu și Dragomir este departe de a se termina.

După ce Tribunalul București i-a achitat pe membrii din Comitetul Executiv care votaseră în 2011 excluderea Universității Craiova din fotbalul românesc, azi are loc o nouă înfățișare în celălalt proces, la Curtea de Apel.

La prima instanță, Sandu și Dragomir au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar Universitatea avea de primit dezpăgubiri de 240 de milioane de euro.

Sunt audiate mai multe nume implicate în dosar: 

update 

22:05: Termen maraton la Curtea de Apel în cazul dezafilierii Craiovei!  Procesul a început la ora 11:00, la ora 20:00 intrând în sala de judecată ultima persoană audiată, Cornel Șfaițer.

Ce au declarat cei audiați în acest caz: 

19:00: „Dragomir ne-a tras atenţia, să avem grijă ce votăm, că el a avut probleme la Ligă cu Mititelu, că a făcut două societăţi”, a declarat Marius Rusen, conform Fanatik. 

"Au fost discuţii în şedinţa Comitetului Executiv despre consecinţele excluderii, dar eu înţelesesem că echipa o să fie retrogradată într-o ligă inferioară. Ştiam de faptul că sunt în insolvenţă şi drepturile federative ale jucătorilor se află sub sechestrul ANAF”, a declarat și Marius Stan în fața judecătorilor, conform sursei citate.

„Nu ştiam că echipa este în insolvenţă şi că drepturile federative ale jucătorilor sunt sub sechestrul fiscului”, a declarat Octavian Goga, conform aceleiași surse. 

14:15: În timpul audierii lui Paul Costaş, fost membru în Comitetul Executiv al FRF, a avut loc un mic dialog indirect între Adian Mititelu și Mircea Sandu.

Mititelu l-a întrebat pe Costaș cu erau supranumiți Sandu și Dragomir în lumea fotbalului (Nașul și Corleone), pe motiv că ar avea un stil mafiot de a conduce fotbalul.

În acest moment cei doi au început să râdă și s-au luat de numele finanțatorului Universității: "Ce să facem dacă pe tine te cheamă Mititelu". Avocatul Dan Cazacu l-a potolit în acest moment pe Sandu, iar replicile dintre cei doi au luat sfârșit. 

11:25: Membrii Comitetului Executiv de atunci au fost găsiți nevinovați la acuzația de abuz în serviciu. Acum sunt chemați ca martori în procesul lui Sandu și Dragomir 

11:20: La Tribunal s-au dat condamnări cu suspendare pentru Dragomir și Sandu. La Curtea de Apel de află și Bodescu, secretarul general adjunct la Federația Română de Fotbal. Acesta este mandatat de FRF să participe la audieri. 

11:10: Sandu, Dragomir, Mititelu, M. Stan, Rusen, Sfaițer și Goga sunt la Curtea de Apel. Ultimii 4 au făcut parte din comitetul executiv când a fost dezafiliată echipa. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  17 Noiembrie 2016, 08:55
Postat de eugen76_pan pe 16 Noiembrie 2016, 21:04

***.CRAIOVA AZI E PE PODIUM SI SPRE TITLU NR 5

Așa și? Echipa PSD și dacă câștigă 10 mi de trofee tot nu va reprezenta pentru noi ceea ce a reprezentat Știința. Nici nu mă uit la meciurile PSD-iștilor, o las pe Mulguța și banda ei de dezinformatori să aibă exclusivitatea.... Nu spun prin asta că mititelul e sfânt! ci doar că echipa noastră nu mai există...

fcu1948
fcu1948  •  16 Noiembrie 2016, 22:21

Dreptate pentru Știința, la pușcărie cu sandu și dragomir!

883137071780494
Doina Suciu  •  16 Noiembrie 2016, 22:20

succes, mititelu!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close