LIGA 2  ·  UTA - ASU POLI 0-0 (ABANDON)

UPDATEA Ca în Vestul Sălbatic! Măsuri brutale la UTA - ASU Poli! Ce a pățit corespondentul GSP: "Pe ăsta, luați-l pe ăsta cu ochelari!"

Articol de — , Miercuri, 25 Aprilie 2018

Nu doar fanii și cele două echipe au avut de suferit, ieri, la Șiria, în derby-ul Vestului, UTA - ASU Poli, meci suspendat în minutul 62, la 0-0.

Cornel Biholari, corespondent al Gazetei Sporturilor în Banat și jurnalist la portalul pressalert.ro, a fost luat pe sus de doi bodyguarzi ai clubului arădean și săltat în afara terenului.

UPDATE 11:20

Codru Grădinariu, conducătorul clubului UTA, a reacționat pentru GSP.RO și a explicat ce s-a întâmplat pe teren.

"În acel moment a fost o nebunie. Toți jurnaliștii au năvălit pe teren. Eu l-am întrebat pe directorul staff-ului media cine are acreditare pe teren și mi-a arătat mai mulți ziariști. În acel moment le-am spus să-i scoată pe teren pe cei fără acreditare. Am indicat mai multe persoane. Cer scuze dacă s-a simțit lezat. Nu am vrut să îi facem rău. El avea acreditare pentru masa presei, nu pentru teren", a declarat Codru Codru Grădinariu.

Știrea inițială:

Conform celorlalți jurnaliști prezenți la stadion, cel care a ordonat evacuarea sa a fost Codru Grădinariu, conducătorul clubului arădean, care s-a exprimat cu cuvintele "Pe ăsta, pe ăsta cu ochelari!".

"Aveam ecuson de presă, eram acreditat, chiar dacă nu am primit acreditările, iar finalul de meci m-a prins lângă teren, alături de ceilalți colegi din presă. M-am dus către oficialii timișoreni, care dădeau deja declarații. Încercam să iau o primă reacție în urma celor întâmplate.

Însă, nici nu mi-am dat seama când doi bodyguarzi bine făcuți m-au luat pe sus, de brațe, și m-au scos în afara terenului. A fost atât de brusc totul încât mi-a fost teamă inclusiv pentru integritatea mea corporală.

Le-am arătat și badge-ul de presă, și aparatul foto, însă n-au schițat niciun gest. Probabil, cei care au ordonat asta au fost deranjați că am prezentat cele întâmplate acolo încă de dinaintea partidei", povestește Biholari.

biholari

 

Derby-ul dintre UTA și ASU Poli de ieri a fost abandonat în minutul 62, la scorul de 0-0, după ce fotbaliștii oaspeților, din solidaritate cu fanii rămași în afara stadionului, au refuzat să încheie partida.

Suporterii de pe Bega își cumpăraseră 350 de bilete pentru meci, însă gazdele au susținut că acestea sunt false și nu i-au lăsat pe aceștia în tribune.Azi mulți au confirmat divorțul lor, iar acum s-a aflat despre gestul incredibil al lui Reghe față de Anamaria Prodan! L-a costat 310.000 de euro

Libertatea

Comentarii (15)

Cornel Bogdan  •  25 Aprilie 2018, 19:03
Postat de poli_4_ever pe 25 Aprilie 2018, 17:35

***

Aradul nu este în BANAT !Nici cel puțin cei din sudul Mureșului ,care este granița cu Banatul,nu se consideră bănățeni!Această confuzie ar fi cam ,cum i-ai spune unui MITIC din Bucale ,buricul pămntului,că ar fi din Teleorman !

poli_4_ever  •  25 Aprilie 2018, 17:35
Postat de dakesis pe 25 Aprilie 2018, 11:25

haoleo, pai nu era Banatul fruncea tarii, minunatia minunilor? Culmea civilizatiei si umbla cu mingicarii din astea, cu lovituri sub centura, cu acuzatii sberante de bilete false, cu bodyguarzi grosi in ceafa cu apucaturi de ev mediu... Halal frunce...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero  •  25 Aprilie 2018, 15:51
Postat de albalbastru72 pe 25 Aprilie 2018, 13:16

La ce *** scrieti prin ziar trbuia sa va cam asteptati la asta desi nu sustin si nu sint adeptul violentei de nici un fel.

Nu e chiar așa, căci spre deosebire de scribălăii tolontaniști din redacție, care scriu știri supte din degete ***, omul ăla chiar făcea muncă de teren, ca să furnizeze date despre meci. Uneori, corespondenții locali sînt și voluntari, adică nu-s plătiți ... cam ca și în cazul ăla cu Jurnalisport ... altă găselniță pentru muncă de ***, neplătită.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Volei M

România - Portugalia

Telekom 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Atletico Madrid - Juventus

Digi 4, Telekom 1, Look Sport
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

PSG - Real Madrid

Digi 4, Telekom 2, Look Sport
18:00 Handbal M

Dinamo - Kristianstad

Digi 2, Look Sport 3, Telekom 1
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Tottenham

Digi 1, Telekom 2, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - Galatasaray

Digi 2, Look Sport, Telekom 3
20:00 Handbal M

Flensburg - Elverum

Digi 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

PSG - Real Madrid

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Juventus

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Bayern Munchen - Steaua Roșie

Digi 3, Look Sport 2, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Manchester City

Digi 4, Telekom 3 Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1