FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA

Următoarea ţintă: ”Minunea Blondă” » CS Universitatea vrea să mai atragă o legendă în conducere

Balaci n-a stat la
Balaci n-a stat la "oficială", la derby-ul orgoliilor, de sîmbăta trecută, ci a preferat postura de spectator la tribuna I la meciul CSU - FCU (0-0)

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 19:22

CS Universitatea doreşte să-i ofere un post în conducere lui Ilie Balaci, iar din 2014 fostul mare fotbalist al Ştiinţei să fie director sportiv la rivalii ”leilor”.

Se pregăteşte o mutare-şoc pentru olteni: Ilie Balaci la CS Universitatea! "Minunea Blondă" a lăsat să se înţeleagă că n-ar refuza o ofertă din partea CraiOlguţei, cu toate că, în vară, a evitat să se implice în proiectul noii grupări. Iar şefii CSU au în plan să-i ofere funcţia de director sportiv, remunerată consistent, avansîndu-se chiar un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Momentan, Ion Geolgău este director sportiv, însă fostul coleg al lui Balaci ar urma să fie mutat pe o altă funcţie administrativă.

Invitat al emisiunii Fanatik Show, la Etno TV, Balaci a afirmat, pe tonul său inconfundabil: "Dacă o să am o ofertă interesantă, o să mă duc şi eu la CS Universitatea! Aşa că Gică Craioveanu nu e un trădător, trebuie respectat".

Fosta glorie a Craiovei Maxima a detaliat: "Ce, îmi dă FC Universitatea de mîncare?! Am şi eu copii, nepoţi, aşa că dacă primeam o ofertă interesantă, mă duceam".

"Nu pricep de ce dacă ţii cu FC Universitatea trebuie să urăşti pe CS Universitatea. S-a terminat cu astea, că dacă ai jucat la Dinamo, trebuie să antrenezi doar la Dinamo, de exemplu" (Ilie Balaci, fost component Craiova Maxima)

6 foste glorii ale Ştiinţei încorporează CS Universitatea în staff-ul administrativ actual: Corneliu Stroe, Pavel Badea, Gică Craioveanu, Ion Geolgău, Nae Ungureanu şi Silvian Cristescu

Dialogul săptămînii la Fanatik Show:

Balaci: "Craiova Maxima e singura echipă care-şi permitea să vîndă meciuri şi să cîştige campionatul"
Duckadam: "Eee, mai făceam şi noi la Steaua chestii de genul ăsta"

Balaci: "Ce-ai, mă, n-aţi pierdut vreo 3 ani nici un meci!"
Duckadam: "Trebuia să dăm şi noi un punct celor de la CFR, prin 1985, eram deja campioni. Dar m-am ambiţionat eu şi n-am vrut să las nimic să treacă. Era 2-0 la pauză pentru Steaua. Nea Imi m-a scos şi l-a băgat pe Stîngaciu. Era aşa vesel că joacă, intră pe teren şi-i zice Lăcătuş: "Ce te bucuri, mă prostule, că trebuie să iei două goluri?!". Pînă la urmă, s-a terminat 2-2".

ALTE ŞTIRI DESPRE LIGA SECUNDĂ:

Liga a doua trece la hibernare
Mîine are loc ultima etapă a ligii secunde, deşi iniţial fuseseră programate alte două etape din retur să se joace în 2013. Din cauza vremii nefavorabile şi a terenurilor proaste, FRF a anulat rundele respective, ce se vor disputa în 2014.

Ştiinţa, primul şi ultimul meci pe "Central"
FC Universitatea va disputa mîine, de la ora 17:00, meciul de campionat cu Minerul Motru chiar pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. Va fi prima partidă după doi ani şi jumătate pe care Ştiinţa o va disputa acasă, dar, totodată, este şi ultimul meci, întrucît Primăria vrea să demoleze legendara arenă şi să demareze construirea unui nou stadion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  30 Noiembrie 2013, 20:08
Postat de stresul_tau pe 30 Noiembrie 2013, 20:04

ilie stai in banca ta , ca te da muicelu in judecata. deja l-a dat in judecata pe chiron ca n-a intrat in pesti. urmeaza si ceatza le lista paratilor.

bine ca i-ai dat tu mesajul asta, sigur il citeste si te si asculta

stresul_tau
stresul_tau  •  30 Noiembrie 2013, 20:07
Postat de shogun_blue pe 29 Noiembrie 2013, 12:22

de unde frate 500??? a vazut toata lumea sambata cati suporteri au. 90% din ei au fost adusi cu autobuzele de pe la sate, iar o parte din ei au srigat si cu FC U craiova :)))))

cati ati fost azi la meci?....nici 500.) voi vorbiti?

stresul_tau
stresul_tau  •  30 Noiembrie 2013, 20:06
Postat de gynos7 pe 29 Noiembrie 2013, 14:22

o sa-l atraga si pe PELE si pe Maradona......!!!! Tot 2013 anul infiintarii ramane.....indiferent pe cine naiba mai atrag asa de poza.....

si fc avereafamiliei e infiintzata tot in 2013.....:)) a recunoscut muicelu la tv.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează