LIGA 2  ·  UTA

UTA ARAD // EXCLUSIV Laszlo Balint propune două nume interesante pentru granzi și numește rivalele la promovare » Ce spune despre noul stadion din Arad

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 19:56

Laszlo Balint (40 de ani) a vorbit pe larg despre planurile pe care le are la UTA, despre rivalele la promovarea în Liga 1, fotbaliștii pe care îi propune pentru export și a oferit ultimele detalii despre noul stadion din Arad.

„Pentru UTA, performanță nu poate însemna decât promovarea. E însă un obiectiv pe termen lung. Băieții au înțeles că mentalitatea și seriozitatea contează foarte mult în această competiție. Chiar dacă există calitate, trebuie să fim și constanți.

Sunt echipe care și-au anunțat de la început intențiile, dar nu au început foarte bine. Mă refer la Petrolul, la Universitatea Cluj. Chiar dacă au început dezastruos, au forța necesară, mai ales odată cu venirea domnului Falub. 

Sunt și aceste surprize, Turris și Gloria Buzău. Din păcate cea din urmă nu are drept de promovare, iar asta încurcă competiția. De ce spun asta?

Regulamentul spune că dacă termină pe loc promovabil rămâne în prima ligă formația care retrogradase, nu urcă următoarea clasată. Sunt lucruri care ne depășesc pe noi”, a declarat Balint pentru GSP.ro.

Balint propune două nume interesante 

„Noi ne bucurăm când jucătorii noștri atrag atenția. David Miculescu a avut oferte importante în vară și de la formații din străinătate. Mă bucur că oamenii din conducere au decis să rămână alături de noi, chiar dacă acum nu se află într-un moment foarte bun. Nu neapărat din punct de vedere al formei, ci al pragmatismului. 

Vreau să îl amintesc pe Cătălin Vulturar, născut în 2004. Se anternează cu noi, cot la cot cu cei de la echipa mare. E extraordinar pentru vârsta lui. Nu face față doar din punct de vedere fizic, dar și tehnico-tactic”, și-a lăudat tehnicianul de la UTA elevii.

Stadionul va fi gata în 2020

„Este un subiect mult discutat. A fost un punct important al proiectului pe care l-am lansat. Sper ca stadionul să fie gata pe 18 aprilie, când va fi o dată aniversară pentru club, 75 de ani de existență. Lucrurile au avansat. S-au montat scaunele. Urmează să se facă licitațiile pentru interior. Noi și suporterii ne dorim o nouă ăcasă. Stadioanele noi au creat mereu emulație. De aceea ne dorim ca lucurile să fie finalizate cât mai rapid”, a explicat Laszlo Balint.

Balint despre oferta primită de la Astra

Vezi și:

Vasile Buhăcianu vrea titlul de golgeter în L2, după ce-a făcut din nou recital

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (3)
chris_bu67  •  07 Octombrie 2019, 09:13

Bun antrenor Balint,mi-e teamă să nu meargă la șepși sau cikszereda adică ciuc pe românește!Cred că U.T.Arad va promova anul viitor în prima ligă!

raul4steaua  •  02 Octombrie 2019, 06:35
Postat de steaua.libera pe 01 Octombrie 2019, 23:49

De departe cel mai bun antrenor din Liga 2. Uitati-va ce a făcut la Sportul Snagov și la Metaloglobus

Pai pana sa se strice partea financiara la Snagov, se bateau cot la cot la promovare.

steaua.libera  •  01 Octombrie 2019, 23:49

De departe cel mai bun antrenor din Liga 2. Uitati-va ce a făcut la Sportul Snagov și la Metaloglobus

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1