FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

UTA mută pentru promovare » Primul transfer important este golgererul Ligii a 2-a

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 18:08

Aerostar Bacău a retrogradat în Liga a III-a chiar dacă i-a avut în atac pe doi dintre cei mai productivi jucători din peisajul eşalonului secund.

Valentin Buhăcianu a devenit golgeterul campionatului, cu 25 de reuşite, în timp ce colegul de post, Cătălin Vraciu, căpitanul echipei, a înscris şi el o cifră importantă de goluri, 16.

Cei doi atacanţi au marcat, astfel, împreună, 41 din cele 60 de goluri înscrise de Aerostar în stagiunea abia încheiată.

Buhăcianu s-a despărţit de echipa băcăuană la finalul ultimei etape şi este gata să semneze cu o echipă cu pretenţii în sezonul viitor, UTA.

Negocierile dintre cele două părţi sunt avansate şi atacantul de 26 de ani va parafa un angajament pe două sezoane cu formaţia preluată de Laszlo Balint.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV „Mbappe de Colentina”, noul puști minune din fotbalul românesc » Remarcatul lui Dumitru Dragomir își spune povestea: „M-a ajutat cine a putut, acum trebuie să fiu echilibrat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  21 August 2019, 16:31

Uta la cum joaca este favorita la promovare in liga 1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează