FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - RAPID 1-2

UTA - RAPID 1-2. Remarcatul lui Dan Alexa după victoria de la Arad: „El a făcut diferența, are foarte mult talent” » Cum vede lupta pentru promovare

Dan Alexa +38   FOTO
Dan Alexa

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 19:16 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 20:28

Dan Alexa, tehnicianul Rapidului, a trasat principalele concluzii după victoria reușită de echipa sa în deplasare cu UTA Arad, scor 2-1. Grație victoriei, giuleștenii au reintrat în cărțile promovării, dar „Chirurgul” a avut un discurs realist la finalul partidei. 

„Știam că UTA e o echipă bine organizată. Am primit un gol pe o bâlbâială din apărarea noastră, apoi UTA a continuat să controleze prima repriză. Am fost inspirat prin trecerea lui Sefer în zona centrală, el a făcut diferența astăzi, are foarte mult talent

Victoria noastră e meritată. Felicit UTA, care a condus acest campionat și cred că poate să promoveze în funcție de rezultatele din această etapă. Victoria de azi ne obligă să câștigăm cu Turris. E un play-off echilibrat, cu antrenori foarte buni, am asistat la meciuri spectaculoase până acum”, a spus Dan Alexa, la Loo Sport.

+34 FOTO
  • foto: uta-arad.ro

După victoria de la Arad, giuleștenii au acumulat 24 de puncte și se situează acum pe locul 3. În ultima etapă, alb-vișiniii vor da piept pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele. 

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre meciul UTA - Rapid: 

UTA - RAPID 1-2! Giuleștenii strică petrecerea de la Arad și reintră în cărțile promovării! Cum arată clasamentul

Torțe și scandări rasiste la UTA - Rapid! Suporterii arădeni n-au ținut cont de reguli și au venit la stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
octavianus
octavianus  •  27 Iulie 2020, 14:13

Rapidul nu se dezminte nici de data asta, bati UTA de doua ori, cu Petrolul si Mioveni "iei 4 puncte din 6" , cu Argesul bati afara dar pierzi acasa......cum ar fi , sa castige cu Turis in ultimul joc si sa nu prinda macar un loc de baraj ? ar fi ceva normal pentru Rapid, sa fie soarta ? sa fie iar "ghinion" ? sau este o lipsa de profesionalism. Ca fan al echipei imi este f greu sa fiu obiectiv, sper sa mai tina nervii si inima :)) pentru ca de Rapid nu ai cum sa te "lasi" vreodata. Sa va explic cum traieste un raspidist ? Ieri la pauza la 1-0 pentru UTA, eram "cu spume" am schimbat canalul pe Eurosport sa vad ultima etapa din Anglia, am jurat ca ma las de Rapid :)) ca nu mai vreau ca nu mai pot :)) Schimb spre final si vad 2-1 pentru noi.....gata iau hartie iau creion, fac variante pentru ultimile meciuri :) daca aia fac egal....daca ala bate si ala pierde :)) clasamente etc....iar de 2 lei speranta....iar tremur toata saptamana :)) Cam asa traiesc de vreo 50 si ceva de ani....oare ma mai tine inima ? FZR ! si Doamne ajuta !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează