FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - TURRIS 3-4

UTA - TURRIS 3-4. Erik Lincar și Laszlo Balint prevăd un final de foc în Liga 2: „Noi nu avem vedete, jucători care țin mingea pe picior, dar compensăm cu ce știm”

UTA - TURRIS 3-4. Erik Lincar și Laszlo Balint prevăd un final de foc în Liga 2
UTA - TURRIS 3-4. Erik Lincar și Laszlo Balint prevăd un final de foc în Liga 2

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 19:36 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 19:55

Turris s-a impus în meciul cu UTA, scor 4-3, în runda secundă a play-off-ului din Liga 2.

Erik Lincar, antrenorul oaspeților, a căpătat curaj în lupta pentru promovare. De cealaltă parte, Laszlo Balint cere mai multă atenție din partea elevilor săi și crede că finalul de sezon va fi unul pe muchie de cuțit.

Erik Lincar înseamnă la calm

„Pentru noi a fost o premieră. Am câștigat și la Farul, unde nu mai reușise nimeni. Suntem și noi acolo, undeva în calculele pentru locul 3. Meciurile sunt foarte grele, sunt antrenori foarte buni în play-off. UTA e o echipă bună, merită să fie pe primul loc. Noi încercăm să compensăm prin ce știm cel mai bine. Sunt fericit că mi-au demonstrat că rămân tot băieții ăia devotați. Nici nu nu am avut ce să le reproșez. 

Noi, antrenorii, avem momentele noastre care reușesc să urnească echipa, să o motiveze. Cel mai important e să luptăm pentru fiecare minge. Ăsta e profilul meu. Nu avem vedete, jucători care țin mingea pe picior. Uitați-vă la Haită, care la vârsta lui fragedă aleargă tot meciul. E euforie mare, dar e foarte periculos. Vin două jocuri acasă, cu Petrolul și Mioveni, două echipe cu jucători buni de atac. Azi îmi venea să înnebunesc că am luat 3 goluri. Nu vreau să se mai întâmple”, a comentat Erik Lincar victoria cu UTA, la Digi Sport.

Laszlo Balint: „Toată lumea vrea în Liga 1”

„Am spus că acest play-off va fi altceva. Dezamăgirea mea mare e că nu am mai avut acea siguranță defensivă. S-au luat goluri pe niște greșeli individuale foarte mari. Nu trebuie să ne găsim scuze. Am pierdut meciul pe o greșeală impardonabilă. Acum trebuie să avem încredere, să dăm dovadă de echilibru. Vin meciuri deosebit de grele. Toată lumea vrea în Liga 1. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim primii. Au fost momente psihologice pe care puteam să le interpretăm în favoarea noastră. Consumul energetic a fost foarte mare”, a spus Laszlo Balint.

Clasament play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

UTA - TURRIS, PLAY-OFF LIGA 2. VIDEO Imagini senzaționale din Arad! Cum au trăit fanii golul de 1-0 al celor de la UTA

EXCLUSIV Cei 6 jucători și magazinerul de la Petrolul, testați din nou pozitiv cu COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
johncarl
johncarl  •  09 Iulie 2020, 20:30

uta,daca bateti pe clona fc r,petrolu si arges sunteti in prima liga. iar daca pierdeti cu mioveni terminati chiar pe primul loc. voi pentru asta sunteti aici,sa desfiintati clona fc r. sunteti detasat cea mai buna echipa de acolo. puteti sa stergeti pe jos cu clona fc r si ia-ti desfiintat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează