FOTBAL  »  LIGA 2  »  ”U” CRAIOVA

Vadim se ia de Mircea Sandu: ”Ce ai avut, mă, cu Universitatea?”

Corneliu Vadim Tudor sare în susținerea Universității Craiova
Corneliu Vadim Tudor sare în susținerea Universității Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 13:38

Mircea Sandu are un contestatar în plus în cazul ”U” Craiova. Prezent în capitala Olteniei în scop electoral, Corneliu Vadim Tudor nu s-a sfiit să vorbească despre ”atentatul pe care l-au făcut Sandu şi Dragomir prin dezafilierea Craiovei”, fiind convins că totul nu este decît ”un plan mizerabil, fără nici un suport real”.

”M-am întînit cu Mircea Sandu la Oradea şi i-am zis de la obraz: «Ce ai avut, mă, cu Universitatea Craiova? Cu ce drept ai scos Campioana unei Mari Iubiri din fotbalul românesc?». Încerca să-mi spună că el nu are nici un amestec. L-am avertizat şi asupra Craiovei, şi asupra Timişoarei. I-am zis aşa: «Vezi să nu pornească o a doua revoluţie de la Craiova»”, a susţinut Vadim, potrivit cotidianului ”Ediţie Specială”.

Tot cunoscutul europarlamentar a mai spus: ”Acum, consecinţele sînt dintre cele mai grave. Craiova nu mai joacă, iar jucătorii au fost furaţi de nişte nenorociţi. Am avut ocazia să-l întîlnesc pe Mititelu. Îmi pare rău de ce i-au făcut. Eu voi deschide subiectul «Craiova» în Parlamentul Europei. Trebuie să se termine odată cu jaful contra Universităţii!”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
nicobo78
nicobo78  •  11 Mai 2012, 15:06

Mai bine spus ce au avut cu interlopul acela micut numit Mititelu

reality
reality  •  11 Mai 2012, 11:08

ha ha ha, gsp mi-a "moderat" postarea.... mda, se pare ca se poarta din nou cenzura, ca doar nu se voi putea fi acuzat ca am folosit expresii "nepotrivite" hai mah miticilor pa si noapte in pruni

craioveanu91
craioveanu91  •  11 Mai 2012, 00:09

respect vadim un roman adevarat ! STIINTA NU MOARE

Vezi toate comentariile (3)
Comentează