FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Valeriu Răchită, critici dure pentru Vlad Olteanu: „Ce fault e ăsta? Nu cred că te mai întorci la Dinamo”

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2019 21:50

Valeriu Răchită se va despărți zilele următoare de ACS Poli Timișoara, echipă pe a cărei bancă tehnică a fost instalat în iarnă și pe care nu a reușit să o mențină în eșalonul secund.

Timișorenii au pierdut în ultima etapă de campionat, 1-3 la București, în disputa cu Daco-Getica.

Mai mulți jucători ai oaspeților s-au aflat, de-a lungul partidei, în vizorul lui Răchită. Unul dintre aceștia a fost fundașul stânga Vlad Olteanu, care a greșit la al doilea gol al bucureștenilor.

Vlade, ce fault e acesta la un jucător de primă ligă? Nu cred că te mai întorci la Dinamo!” i-a strigat Răchită apărătorului împrumutat de alb-roșii la Timișoara până la finalul campionatului.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV „Mbappe de Colentina”, noul puști minune din fotbalul românesc » Remarcatul lui Dumitru Dragomir își spune povestea: „M-a ajutat cine a putut, acum trebuie să fiu echilibrat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  04 Iunie 2019, 07:58

Răchită, un fost jucător empiric care are tupeul să se lege de jucătorii altor formații după ce pe a lui a retrogradat-o !!! Un arogant fără educație și la ce față de scos cuie are, ar trebuie să stea în banca lui !

124864391762775
Doru Ungureanu  •  04 Iunie 2019, 07:01

Mda...si răchită e o capacitate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează