FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

”Vărul” lui Eric, Vitinho, este liber de contract după despărțirea de Mediaș. Încotro?

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 22:15

Atacantul Victor da Silva Medeiros, "Vitinho", a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș și a devenit liber de contract.

Fotbalistul de 26 de ani este în discuții cu mai multe formații din România, din primele două ligi, pentru a continua aici. Preferă chiar să joace pe mai departe în țara noastră, întrucît este proaspăt tătic și vrea să fie aproape de copilul său.

Brazilianul, adus la Mediaș la recomandarea conaționalului său Eric, a jucat foarte puțin în acest sezon, reușind un gol în 8 meciuri.

A dorit o altă experiență după 4 ani petrecuți la Mediaș, unde a avut și 8 goluri în prima divizie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  04 Decembrie 2015, 23:30
Postat de gannicus2014 pe 04 Decembrie 2015, 23:22

alooo , dl Negoita , ti-a iesit chilipirul in cale : tanar , frumos si gratis

Lasa ca se adauga la fcsp acest transfer dupa rasunatoarele transferuri facute de Gheorghe si anume Popadiuc,Stefanescu si Chitosca, cel mai bun tri-o galactic de la Ceahlaul Piatra Neamt ( ultima in serie) !!! Ce-ar mai fi inca unu in plus tot din liga 2 ??? Oricum a zis stapanu palatului de branza ca aduce 20 de jucatori, nu-i asa ?? Si toti din SERIE B !!!

gannicus2014
gannicus2014  •  04 Decembrie 2015, 23:22

alooo , dl Negoita , ti-a iesit chilipirul in cale : tanar , frumos si gratis

Vezi toate comentariile (2)
Comentează