FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORVINUL

Venin

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Neinvinsi de sase etape, devenii s-au impus si la Hunedoara, prin golul fostului golgeter al Corvinului, Marius Pacurar. In joia dinaintea confruntarii cu Muresul Deva, un preot a sfiintit vestiarele, terenul si portile stadionului "Michael Klein" si s-a rugat pentru ca hunedorenii sa cistige derbyul cu conjudeteana Muresul.

La felul cum au evoluat ieri elevii lui Titi Alexoi, Corvinul ar fi avut nevoie de rugaciunile unui intreg sobor de preoti pentru a transa victoria de partea lor. Capitanul Muresului, Rahoveanu, si-a continuat incalzirea si dupa startul meciului si a retinut sutul telefonat expediat de Duralia (7) dupa care si-a trimis colegii in jumatatea adversa. In prima repriza "alb-rosii" s-au simtit ca acasa pe "Michael Klein". Vajda a stirnit panica in defensiva Corvinului (9), Bitis a trimis un lob din opt metri peste (11) iar suturile expediate de la distanta de Adrian Bud (13) si Lucian Bunea (32) au ratat de putin tinta.

La pauza, s-au schimbat rolurile, dar gazdele nu au stiut sa profite. Sesizind letargia din ofensiva, Gica Barbu a mutat decisiv. La doar trei minute dupa ce l-a inlocuit pe Bud, atacantul Marius Pacurar a facut diferenta cu "cap" (82). Gazdele au forta egalarea, insa Rahoveanu a fost de netrecut, iar Muresul a bifat a treia victorie consecutiva.

Cocosi la final
In prelungiri, jucatorii au fost la un pas sa se incaiere fiind cu greu despartiti de fortele de ordine. Spiritele s-au incins dupa ce Visan a facut un atac periculos cu ambele picioare in fata la mijlocasul Lucian Bunea. "Imi pare rau ca jocul a degenerat pe final. Pentru mine a fost un meci normal de campionat fara niciun fel de orgoliu. Poate jucatorii au avut de platit polite mai vechi", a spus Gica Barbu. Jucatorii gazda l-au inconjurat pe arbitrul Dan Monea, caruia i-au reprosat ca le-a refuzat un penalty.

Fiul vitreg
Patru jucatori din echipa de start a Muresului, Rahoveanu, Pisoiu, Cires, Bunea si Marius Pacurar au evoluat in trecut pentru Corvinul. "Cu un ochi rid, iar cu celalalt pling. Nu am uitat ca la Hunedoara m-am lansat in fotbal, dar sint profesionist si mi-am facut treaba. Acum, Muresul este echipa mea pentru care voi incerca sa inscriu cit mai multe goluri", a spus Pacurar. Sezonul trecut, Pacurar a inscris 10 goluri pentru Corvinul doar in tur.

Monea cocsar

Fost atlet de performanta, arbitrul clujean Dan Monea a fost legitimat la CS Siderurgica Hunedoara, unde timp de trei ani a fost pregatit de antrenorul emerit stefan Beregszaszy. "Danut era un sportiv talentat si muncitor. A cistigat multe titluri nationale pentru Hunedoara", si-a amintit Beregszaszy, prezent la stadion. La seniori, Monea a cistigat titlul national cu echipa de stafeta 4X400 de metri si a fost multiplu campion in proba de 200 metri plat - in sala si aer liber. In perioada petrecuta la Hunedoara,  Monea a fost angajat fictiv la Combinatul Siderurgic in meseria de cocsar.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează