FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Veste mare pentru un club de tradiție din România! A primit o nouă șansă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 14:42

Tribunalul Brașov a respins azi intrarea în falimentă cerută de creditorii clubului FC Brașov. A fost acceptat un nou plan de reorganizare.

Problemele clubului continuă, întrucât datoriile însumează 7 milioane de euro. În primăvară primul plan de reorganizare fusese respins de 78% dintre creditori.

Datoriile clubului sunt către Fisc și jucători, care au de primit mai multe salarii. TOP Expert SRL se ocupă de reorganizarea clubului și a cerut instanței ca echipa să nu intre în faliment.

Instanța a fost de acord, iar FC Brașov a primit o nouă șansă. "Noi am avut încredere în justiţie şi este o decizie pe care o aşteptam.

Mergem mai departe, ne dorim să facem o echipă puternică cu care să ne batem la promovare", a declarat Paul Enache, managerul lui FC Braşov, conform Monitorul Express.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează