FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Vești excelente pentru o echipă din Liga a 2-a! L-a adus pe Dănănae și așteaptă banii de pe urma unui transfer important

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 16:36

Metalul Reşiţa se pregăteşte la Snagov pentru un retur de campionat în care obiectivul grupării antrenate de Mihai Stoica este menţinerea echipei în eşalonul secund şi pentru viitoarea stagiune.

"Dacă aveam la începutul campionatului lotul actual ne-am fi bătut la primele cinci locuri", spune Cătălin Rufă după ce o serie de jucători cunoscuţi au semnat pentru Metalul. Mihai Dina, Cristian Munteanu, Florin Pârvu, Octavian Vasile sau Alexandru Dan sau Valentin Lupu au ajuns la Metalul în această iarnă pentru a completa lotul grupării.

Mai mult, fundașul dreapta Ovidiu Dănănae (31 de ani) a revenit la echipă după ce a încercat, o vreme, să obțină un contract în străinătate.

În cea de a doua jumătate a lunii, Rufă aşteaptă şi banii de la CS U Craiova în cadrul procentului pe care l-a deţinut în cazul transferului lui Bogdan Vătăjelu.

"Nu am nicio emoţii în privinţa banilor pe Vătăjelu. Am vorbit cu domnul Rotaru şi lucrurile sunt clare. În campionatul viitor nu mai putem vorbi la Metalul decât despre atacarea unui obiectiv îndrăzneţ", a spus Cătălin Rufă la Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează