FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Vestiarul e cu Rada » Rapidiştii au anunţat că nu se vor mai pregăti pînă cînd acesta nu va fi repus în funcţie!

Articol de - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 00:01

Deranjat că Marian Rada îi reproşează constant că nu plăteşte salariile jucătorilor, Nicu Cristescu a mers ieri dimineaţă la Pro Rapid şi l-a anunţat pe tehnician că nu va mai pregăti prima echipă!

Rada a fost înştiinţat că va ocupa funcţia de director al centrului de copii şi junior. "Va avea acelaşi salariu. Sînt mai multe motive, nu vreau să le mai discutăm pentru că nu are rost. A acceptat noua poziţie, a fost o chestie amiabilă", a spus acţionarul.

În locul lui Rada, conducerea l-a numit pe secundul Sandu Tăbîrcă. Decizia şefilor i-a enervat pe fotbalişti, care au anunţat că ei nu se mai pregătesc pînă cînd Rada nu va reveni în funcţie. "Sîntem alături de nea Marian, nu ni se pare deloc corect ce i se întîmplă", a spus Alexandru Coman. Ionuţ Voicu a adăugat: "Eu mă gîndesc serios să plec, aşa nu se mai poate! Dînsul ne susţinea, era alături de noi, îl vrem înapoi".


"Mai multă lume ne-a spus în ultimul timp că dacă vrem să facem echipă să îl schimbăm pe Rada. Acum vom vedea dacă am luat decizia corectă sau nu"
Nicu Cristescu, acţionar Rapid

"Pancu e o mare dezamăgire, el a condus revolta! Se pare că dacă eşti prieten cu fotbaliştii eşti luat de prost!"
Nicu Cristescu, acţionar Rapid

"Eu nu stau să răspund unora care n-au nici o funcţie la Rapid. Cînd mai intră în direct, să spună cum salvează acest club, că n-a băgat nici un leu!"
Daniel Pancu, căpitan Rapid

"Eu m-am ridicat şi am plecat, restul băieţilor m-au urmat fără ca eu să le cer asta. Sînt supăraţi, sînt neplătiţi, n-au bani nici de benzină"
Daniel Pancu, căpitan Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 22:54

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala !

vasyfin
vasyfin  •  23 August 2013, 22:29
Postat de stefan86 pe 22 August 2013, 15:20

am adaptat imnul Rapidului pentru situatia actuala: Suntem doar in B acasa Portile ni se inchid Nu-i echipa mai frumoasa In insolventa ca Rapid Ref: Zamfir, Zamfir Vinde daca ne iubesti Rapid, rapid Haide Copos in Giulesti Haide Copos in Giulesti. Inima ce-n piept ne bate Azi s-a prefacut in scrum Nasu si Mitica frate Ne-au dus pe ultimul drum Ref: Zamfir, Zamfir Vinde daca ne iubesti Rapid, rapid Haide Copos in Giulesti Haide Copos in Giulesti. Nu va dati batuti o clipa Invatati acest refren Patronul de la echipa Pe sub rotile de tren Ref: Zamfir, Zamfir Vinde daca ne iubesti Rapid, rapid Haide Copos in Giulesti Haide Copos in Giulesti.

poet cunoscut in gura sa te f.t.

cosminracila
cosminracila  •  23 August 2013, 14:17
Postat de forta_rapid pe 22 August 2013, 14:12

Masonul asta de Cristescu parca zicea ca o sa bage bani la echipa! Se fac 3 luni in septembrie de cand a preluat echipa si ce-a facut pana acuma cu transferurile care le-a mentionat ca ii aduce pe Dani Coman, Daniel Nculae, Cristi Sapunaru. S-au doar din vorbe i-a adus?! Mai bine pleaca masoane si i-al si pe uselist-ul de zamfir dupa tine si lasa-ne. Am vazut la inceput ca te bateai cu pumnii in piept ca tu si cu zamfir sunteti de 10 ori mai rapidisti decat cofetarul! Daca erati asa de mari rapidisti faceati transferurile alea pe care le-am mentionat eu mai in sus!

sa se bage Base la echipa si sa-l aduca pe Cioaba!Nu e probleme de bani mancati-as si sunt atatea talente nedescoperite...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează