FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Victor Angelescu explică numirea lui Adrian Iencsi la Rapid + „înțepături” pentru Dan Alexa: „Nu joacă CV-ul”

Dan Alexa a fost înlocuit cu Adrian Iencsi
Dan Alexa a fost înlocuit cu Adrian Iencsi

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 11:03 / Actualizat marti, 11 august 2020 11:38

Victor Angelescu, principalul acționar al Rapidului, a explicat raționamentul din spatele deciziei de a-l instala pe Adrian Iencsi în funcția de antrenor principal al giuleștenilor

Pedigree-ul lui de rapidist a fost unul dintre principalele motive pentru care l-am ales, dar nu singurul. A venit și șansa lui să antreneze prima echipă a Rapidului. Credem că am făcut o alegere bună și sperăm să fie prima promovare a lui Adrian Iencsi în Liga 1”, a spus Angelescu, la Pro X. 

„În viitorul apropiat, vom face transferuri pentru a avea o echipă puternică cu care care să atacăm promovarea în prima ligă”, a mai spus finanțatorul Rapidului. 

2 campionate, 2 Cupe și o Supercupă are Iencsi ca jucător, cu Rapidul

Angelescu, despre ratarea promovării: „Dacă Alexa a promovat de trei ori, nu era obligatoriu s-o facă și acum”

Întrebat despre parcursul lui Dan Alexa de la Rapid - „Chirurgul” eșuând în tentativa de a-i promova pe giuleșteni în Liga 1 - Victor Angelescu a răspuns fără să ezite: 

„CV-ul nu joacă, nu contează ce ai făcut în trecut, ci doar ce faci în prezent. Dacă a promovat de trei ori până acum, nu e obligatoriu că o va face și a patra oară”. 

Schimbări majore la Rapid, la nivel de conducere

Ratarea promovării în Liga 1 a avut consecințe drastice la Rapid. Trei nume importante din conducere au părăsit clubul în ultimele zile. Ovidiu Burcă a demisionat din funcția de director general al Rapidului, antrenorul Dan Alexa a fost demis, iar Daniel Pancu, președintele grupării, ar putea reveni în funcția de antrenor, fiind dorit de Poli Iași!

VIDEO Vali Negru a vorbit despre atitudinea Rapidului pe teren: „Promovarea a fost pierdută înainte de acest play-off”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Daniel Pancu e din nou antrenor! Comunicatul celor de la Rapid l-a dat de gol

EXCLUSIV Ce trădare! Dezvăluire incredibilă a lui Costin Lazăr: „Dinu Gheorghe mă propunea la Steaua”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1621414144804093
George Dobrescu  •  11 August 2020, 18:56

Monser esti de speriat Ma tot intreb ,cum.ai reusit sa faci tu bani? Acțiunile tale nu te recomandă, efectiv nu te duce memeaca Trecutul.lui Alexa este clar Promovați la sigur ,nu avea adversar A urmat apoi călărași unde a fost bezna totală, Echipa transformată în cimitirul.elefantilor ia păcălit de ia rupt dar au avut un motiv ,bani publici Ia terminat pe aia sa dus la astra si nimic Acum rapid si te a curățat Alta prostie colosală A iencsi ai pus o Uita te la trecutul.lui ,ceață, Garantat nu.va sta mai mult de 6 luni. Dacă te uit ai in jur ,analize ai iti dade ai seama ca singurul.om.valabil in situatia ta ar fi fost I Ganea ,om cu coloana , nu duplicitar, ai gresit ca nu l ai adus

bazinga
bazinga  •  11 August 2020, 14:59

Sa vedem acum un fost rapidist convins, daca va reusi imposibilul....Cu echipa actuala NICIO SANSA DE PROMOVARE !

10220674089346457
Cosmin Ruse  •  11 August 2020, 14:06

Nu poti avea asteptari la rezultate foarte bune imediat cand aduci un antrenor, nemaivorbind ca erau meciuri cu presiune extra pt ca erau de playoff. Problema oricum a fost valoarea scazuta a lotului. Doar 6-7 jucatori din lotul actual au valoare pentru a ataca promovarea in L1. Una din problemele-cheie care ar trebui rezolvata imediat este postul de portar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close