FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA ALBA IULIA - CSM RM. VÎLCEA 1-4

Victoria lui Haţegan!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Alba a condus cu 1-0, dar arbitrul a întors meciul prin trei decizii acuzate vehement de gazde.

Şoc la Alba Iulia! După 0-0 la pau­ză şi 1-0 în minutul 55, Unirea, echipa care a înşirat doar victorii în acest retur, a pierdut incredibil cu 1-4. Iar arbitrul Ovidiu Haţegan nu a fost străin de dimensiunile luate de rezultatul final.

La 0-0, Poverlovici a fost tras clar de tricou de Dedu, dar centralul le-a refuzat ardelenilor penalty-ul (38). “Am fost faultat clar! N-am mai văzut un astfel de arbitraj”, a spus jucătorul. În partea secundă, Vîlcea a egalat după un fault clar în atac al lui Boroiban, care l-a împins pe Poverlovici (63). După 4 minute, Ha­ţegan a indicat penalty la o fază pe­trecută în afara careului. Re­luă­rile TV arată că şi faultul a fost discutabil!

Acelaşi Poverlovici a fost eli­minat, pentru al doilea galben şi n-a durat mult pînă cînd Vîlcea a făcut 3-1. Boroiban a preluat o minge, despre care gazdele spun c-a fost în afara terenului, şi-a centrat pentru Vidakovici, care a înscris! Asistentul Cristea nu a semnalizat nimic. Robson a stabilit scorul final, 4-1 pentru Vîlcea, dar ultimul cuvînt l-a avut tot Haţegan, care l-a eliminat, corect de data aceasta, şi pe Dîlbea.

“Nemernici ordinari”

Ardelenii au luat foc la final.

“Viciere clară de rezultat! Ne-au furat, ne-au tocat”, a spus Poverlovici. “Nişte nemernici ordinari. Ne-au făcut cu arbitrii! Au fost trei faze împotriva noastră. Cum am scos capul şi am spus că vrem performanţă, ne-au lovit la temelie! Şi-au bătut joc de noi. Nu am văzut o astfel de măgărie în viaţa mea”, a completat preşedintele Unirii, Marian Sarmeş.

Haţegan sub escortă

La finalul meciului, observatorul partidei, George Bădescu, s-a ferit să comenteze prestaţia centralului Ovidiu Haţegan. A cerut însă caseta jocului. Nici Haţegan nu a făcut co­mentarii, însă a plecat de la stadion în aceeaşi maşină cu observatorul Bădescu, protejaţi de importante forţe de ordine. “Eu nu zic nimic de arbitri. Nici cînd ne sînt defavorabili, nici acum”, a spus antrenorul oltenilor, Dumitru Teleşpan.

Fanii s-au revoltat la final

La final, publicul din Alba Iulia a acuzat violent conducerea Unirii, dar i-a aplaudat pe jucători şi pe an­trenorul Aurel Şunda. “Să plecaţi cu toţii, să vă fie ruşine! Lăsaţi pe alţii. Doar Şunda vrea performanţă, restul sînteţi veniţi la ciupeală”, au strigat suporterii. Aceştia i-au aplaudat pe jucători şi pe Şunda, iar apoi au scandat numele echipei din Mediaş. De altfel, la meci au asistat şi trei oficiali ai echipei Gaz Metan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
 •  21 Aprilie 2008, 21:17

Si gatul de la tricoul de joc ii era la nivelul pieptului,inca putin si il sugruma.Asa ca nu mai face tu pe marele analist,ca n-ai nici o treaba.....

 •  21 Aprilie 2008, 21:15

bai ARBITRU,tu mare smecher,incepi tu sa enumeri fazele si ce s-a intamplat.Pai labagiule schimbarea lui Valcea din min 38 a facut-o intr-adevar pt ca era pasibil de rosu,dar cu 2 faze inainte i se putea da lejer al 2-lea galben pentru fault din spate dar bineinteles ca nu s-a dat.Si de aceea,domnule ARBITRU mare specialist a facut Valcea aceea schimbare.Apoi in legatura cu penalty-ul la Poverlovici,ai uitat ca s-au facut poze,si ca una dintre ele a surprins exact momentul cand a fost tras

 •  21 Aprilie 2008, 10:21

bai fratilor cel mai mare escroc care a fost vreodata in arbitrajul romanesc este acest costica valcea cu toti copii lui (augustus+c-tin florin), nepoti(neagu ionut, demetrescu), si alti arbitrii din valcea(rosu, dobrica, busi, berbecaru craciunescu etc.)si alti arbitrii promovati pe pile ale acestui spagar al fotbalului romanesc-MIKI SPAGA. Are frate care lucreaza in securitate si de-aia isi permite sa faca jaf la drumul mare...Sa dea Domnul sa plece acest bandit din fruntea CCA...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează