FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Victorie importantă pentru AS Petrolul 52 Ploiești » Daniel Chiriță a revenit pe teren la 42 de ani

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 17:30

AS Petrolul 52 Ploieşti a câştigat, ieri, la Ceptura, scor 3-1, meci cu echipa din localitate care contează pentru etapa a VII-a din Liga A Prahova.

Succesul i-a readus pe Claudiu Tudor şi compania pe prima poziţie a ierarhiei judeţene, cu 16 puncte, la egalitate cu Petrolul Băicoi şi cu un punct mai mult decât CS Blejoi.

Jocul de la Ceptura, disputat în faţa a circa 1000 de spectatori, i-a prilejuit debutul lui Daniel Chiriţă, la 42 de ani, la echipa petrolistă antrenată de Octavian Grigore.

"Ştiam la ce să ne aşteptăm la momentul la care am apelat la experienţa lui Daniel. Ne va ajuta, cert, în drumul nostru către promovarea în Liga a III-a", a punctat antrenorul Octavian Grigore la finalul disputei de la Ceptura în care gazdele au mizat pe Ciprian Pura, antrenorul jucător al cepturenilor care joacă încă bine la cei 47 de ani ai săi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează