FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

Victorie pentru FC Brașov în primul amical al verii » "Stegarii" au obținut și o amânare din partea Tribunalului în ce privește falimentul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 14:33

"Stegarii" s-au impus azi în singurul meci amical al verii, scor 2-1, partener de "antrenament" fiindu-le Flacăra Moreni, echipă proaspăt promovată în Liga a III-a.

În condițiile în care nu i-a putut folosi pe Manole și Dobre, ambii cu probleme medicale și incerți pentru prima etapă, antrenorul Cornel Țălnar a utilizat o formulă care foarte probabil va apărea pe gazon și sâmbătă, la Sfântu Gheorghe.

"Galben-negrii" au deschis scorul prin atacantul moldovean Istrati, care pare a se impune rapid, iar după pauză Codoban a majorat diferența dintr-un penalty obținut de Horia Popa. Pe final, echipa antrenată de Gabriel Paraschiv, fostul jucător al Oțelului Galați, a reușit golul de onoare printr-o super execuție, la vinclul porții lui Iacob.

"Trebuie să jucăm cu 3 jucători sub 21 de ani, iar noi avem bolnavi doi dintre cei pe care îi putem folosi în aceste poziții. În prima repriză pot spune că am avut o evoluție destul de bună, însă în partea a doua am avut în teren jucători aflați în probe, care nu știu dacă pot fi soluții. Ne luptăm cu timpul, e greu să construiești în câteva zile o echipă, mai ales când mulți jucători sunt nepregătiți. E clar că ne mai trebuie 7-8 jucători, dintre care 3-4 să fie cu experiență, să ne ajute în ceea ce ne dorim. Încercăm să facem lucrurile din aproape în aproape și să le punem la punct. Suntem în căutări mai ales la capitoul jucători sub 21 de ani", a spus la final antrenorul Cornel Țălnar.

FC BRASOV - FLACARA MORENI 2-1 (1-0)

Pentru FC Brasov au marcat: Istrati si Codoban (penalty)
FC BRASOV (prima repriza): Căucă (30 Ignat) - Vlăsceanu, I. Şerban, Poverlovici, Căt Stan - Săftescu, Sfrijan, Vl. Munteanu, Goge - Grigorie - Istrati

FC BRASOV (repriza a doua): Ignat (60 FL Iacob) - Săftescu, Ciobanu, I. Şerban (60 Potecu), Căt Stan - H. Popa, Sănduleac, Răducanu, Surdu - Codoban - Istrati (60 Avram).

Amânare

Tot azi, la Tribunalul Brașov, echipa fanion a orașului a obținut un răgaz în ceea ce privește procesul falimentului. "Judecătorul sindic a amânat cauza la data de 21 septembrie 2016 pentru soluţionarea dosarelor de contestaţii asociate, revenirea de la Curtea de Apel a dosarului de fond privind SC FC Brașov SA şi discutarea cererilor formulate de către administratorul judiciar al societății și SC ICIM SA în calitate de creditor majoritar, de repunere în termen legal de exprimare a intenției de depunere a planului de reorganizare.

Echipa de fotbal FC Brașov va începe noul sezon al ligii secunde și își va desfășura activitatea în mod normal, sub coordonarea noului staff administrativ desemnat de către administratorul judiciar: Paul Enache - manager, Vasile Dochița - director executiv", se arată într-un comunicat remis de gruparea de sub Tâmpa.

Pe 21 septembrie, instanţa va decide dacă va accepta sau nu cererea admistratorului judiciar de a întocmi un nou plan de reorganizare. De asemenea, cei de la FC Braşov au depus o notă în care susţin că au surse de finanţare pentru continuarea activităţii clubului, printre care şi banii cuveniţi din transferul lui Chipciu la Anderlecht.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează