FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

Victorie pentru Laszlo Balint în primul meci ca antrenor la Snagov!

Articol de - Publicat duminica, 01 iulie 2018 16:54

La capătul primei săptămâni de antrenamente Laszlo Balint, noul antrenor al Sportului Snagov, a trecut în revistă lotul de jucători cu ocazia unei partide amicale derulate în compania Baloteștiului.

Snagovenii s-au impus la limită, 2-1, cu goluri marcate de Tazouti și Iulian Ilie.

Balint a început partida cu Poiană - Gâț, Munteanu, Lică, Cherecheș - L. Ion - Borțoneanu, Costache, Tazouti, Gojnea - Neață, cu Raiu, Nedelcu, Bărbulescu, Ionescu, Ferfelea, Fl. Ilie, Iulian Ilie, Vlădoiu, Cornea și Huiban intrați pe parcurs.

Bustea, Iacob, Stancu și Elek nu au evoluat dar se vor afla în efectivul care va începe, de mâine, cantonamentul centralizat pe care Sportul Snagov îl va derula la Tărlungeni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează