FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - OȚELUL 0-0

VIDEO Blestemul vișiniu » Rapid rămîne lider în Liga 2 după egalul, 0-0, cu Oțelul

Rapidiștii au atacat tot meciul, dar n-au putut să clintească tabela
Rapidiștii au atacat tot meciul, dar n-au putut să clintească tabela

Articol de , - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Giuleștenii au avut un duel horror cu ei înșiși. Au epuizat aproape toate scenariile din care se poate rata într-o partidă.

Cînd afară e ger, Giuleștiul fierbe! Ceea ce sezonul trecut reprezenta o partidă de Liga 1 s-a transformat într-un duel surd în eșalonul secund.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fotojurnalista Teodora Maftei, aflată în stare gravă după tragedia din Colectiv, a fost încurajată de rapidiști. "Alături de un suflet vișiniu" a fost mesajul suporterilor care, în pofida gerului, au venit în număr mare la stadion.

Cu aproape o singură echipă pe teren, Iulian Popa s-a jucat cu nervii giuleștenilor în mai multe rînduri, din situații incredibile de a marca. Mijlocașul a deschis balul ocaziilor după ce a ratat singur cu Grecu (37). Imediat după reluare, Popa s-a aflat în aceeași situație și portarul moldovenilor și-a salvat echipa pentru a doua oară.

Spre disperarea spectatorilor, Popa a ratat din nou din fața porții (58), singur cu goalkeeperul, MVP -ul meciului. Grecu i-a refuza golul și lui Marin (59), a parat și șutul lui Embole (78), singura execuție care l-a surprins fiind o lovitură de colț a lui Jeslinek, la un pas de a modifica tabela.

Ghinionul a urmărit Rapidul pînă-n prelungiri, iar fotbaliștii lui Dan Alexa n-au dobîndit ce meritau. Golul.

Jos cu Diarra

În minutul 66 a avut loc un moment care a stîrnit amuzamentul celor din tribune. Diarra, atacantul Oțelului, s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu a putut continua și a fost scos pe targă de doi brancardieri. Unul dintre ei a alunecat pe gazon și l-a trîntit pe jucător, care a sărit imediat în picioare, șocat de ce i s-a întîmplat.

Rapid - Oţelul 0-0

Rapid: Romero - Kusnir, Moke, Grassi, Raiciu - Luque, Trandu, I. Popa (Jeslinek, 67) - M. Martin, N'Koyi (Embalo, 29), Cioablă (Tudoran, 23). Antrenor: Dan Alexa

Oţelul: N. Grecu - C. Stoian, A. Codreanu, Asanache, Murgoci - Tătar - Diarra (E. Dumitru, 68), I. Codreanu (Dajbog, 74), Stănescu, Chipirliu (Adăscăliţei, 90+2) - Cîrjan. Antrenor: Daniel Florea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
scandautor
scandautor  •  09 Noiembrie 2015, 12:57

I rest my case. (Macar faceti corecturile in textul articolului, daca tot s'teti asa de vigilenti...)

scandautor
scandautor  •  09 Noiembrie 2015, 12:44

"Grecu i-a refuza golul și lui Marin (59), a parat și șutul lui Embole (78)...". Chiar a fost nevoie de doi galigani sa scrie un semiarticol in care au reusit, intr-o singura fraza, sa greseasca doua nume proprii? Macar unu' dintre voi ar trebui sa stie ca "Marin" e "Martin", iar "Embole" e, in realitate, "Embalo". Ca daca as scrie eu ca articolu' a fost balbait de ***, si voi v-ati simti jigniti si repede-ar mai sari cenzorii casei cu asteriscurile...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

octavianus
octavianus  •  09 Noiembrie 2015, 11:58

Nici un blestem, lipsa de atitudine si de valoare, cel putin in prima repriza m-a cam luat somnul de plictiseala, in dictionarul limbii romane la cuvantul indolenta as pune fotografia lui Madalin Martin baiatul asta este si platit pt ceea ce joaca ? FF subtire nivelul jocului chiar nu lasa loc de comentarii. Bine ca nu m-am dus la meci, am avut asa o presimtire, am batut la Bacau si acum ne credem scule de fotbalisti deja dam interviuri ca suntem favoriti la promovare, vai de cozonacul nostru.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează