FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Ca pe vremuri » Jucătorii Universităţii s-au distrat alături de Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 13:36

FC Universitatea Craiova s-a reunit ieri la un restaurant unde Adrian Mititelu le-a pregătit o surpriză noilor componenţi ai echipei.

Jucătorii au fost cinstiţi şi au cîntat imnul care a răsunat atîţia ani pe "Ion Oblemenco". Mititelu a purtat o discuţie cu fotbaliştii pentru a-i motiva înaintea startului pregătirii.

"Ne bucurăm pentru revenirea echipei deşi se pare că unii nu se bucură atît de tare. Încercăm să revenim în competiţie, deşi este foarte greu, s-au schimbat multe în aceşti doi ani. Eu cred că vom reuşi să ne ridicăm din genunchi şi să ţinem capul sus.

Vom mai aduce doi trei jucători, petru a ne îndeplini obiectivul şi anume acela de a cîştiga campionatul Ligii a II-a. Sîntem conştienţi că va fi foarte greu, ne aşteaptă un campionat cu multe greutăţi, cu piedici. Vor fi meciuri grele, şi vom întîmpina ostilităţi din partea tuturor”, a spus Adrian Mititelu pentru lupamea.ro.

'Sînt pentru a patra oară la conducerea tehnică a Universităţii, sînt mulţumit de lotul pe care l-am format. Vom avea un atacant francez şi unul sîrb, vom înceca să mai luăm un portar şi ne pregătim pentru a începe o nouă aventură în Liga II-a.

Deocamdată nu pot să vă spun ce ajutor am în antrenorat. Vom încerca să facem un campionat bun, cred că pentru oraş ar fi bine să jucăm pe "Ion Oblemenco", dar vom vedea”, a spus Nicolo Napoli.

Vezi aici VIDEO!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 23:05

bafta Craiova, cea adevarata bineinteles !

grande.balaci
grande.balaci  •  23 Iulie 2013, 19:38

fapte baieti ,la petreceri suntem campioni mondiali!

gexge74
gexge74  •  23 Iulie 2013, 18:45

Citeste de jos in sus si vei vedea cum s-a nascut CS si cu ce sustinere... Restul e can-can. Stiinta este doar una!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează