FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS - SEPSI

VIDEO Conducerea lui Juventus a pus "Treceți batalioane române Carpații" înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 10:57

De la ora 11:00 în Liga a 2-a se dispută meciul dintre Juventus București și Sepsi Sfântul Gheorghe, ocupantele locului 1 și 3 din Liga a 2-a.

Formația oaspete a fost în dese rânduri criticată pentru că înaintea meciurilor de la mai multe discipline pune la stația de amplificare imnul secuiesc.

De cele mai multe ori, asta s-a întâmplat la meciurile de baschet ale formației locale. 

Azi, Juventus București a răspuns, iar de la stația de amplificare a stadionului s-a auzit: "Treceți batalioane române Carpații".

În plus, pe spatele programului de meci au fost printate versurile imnului național a României. Și cântecul patriotic "Veniți români" a fost pus la stația de amplificare. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1357398470991420
Mike Sandor  •  19 Martie 2017, 13:29
Postat de danut1971 pe 18 Martie 2017, 12:53

bravo lor! felicitari

ASTA DA RASPUNS

1845465312369657
Bíró Etelka  •  18 Martie 2017, 21:22

Domnule Craitoiu informeazate mai bine inainte de a scrie dezinformari de asa fel.

tihi
tihi  •  18 Martie 2017, 13:40

MINTI aNDREI cRETOIU !!! Niciodata da la statia de amplificare nu s-a dat imnul secuiesc ....nici la meciul fotbal dar nici la baschet !!! Esti un mincinos ordinar . Imnul s-a cantat la sfarsitul meciului de fotbal de catre galeria echipei de fotbal !!! La baschet la fel,se canta imnul de catre spectatori,fiind imnul echipei. Acest lucru nu interzice nici o lege Dar nu am provocat niciodata deranj,nu aruncam cu petarde,nu incitam la ura ,nu sintem xenofobi ! La Bucuresti s-a stigat Romania,Romania,dar nu adresat echipei nationale...s-a aruncat cu petarde in oaspeti !! Rusine sa va fie !!! Dincolo de acest aspect, si arbitrajul a fost impotriva echipei SEPSI OSK !!! Un gol acordat cadou si implicit si cartonasul rosu !! Fiti sportivi, si realisti.Echipa din Sfantu Gheorghe este nou promovata,s-a investit mult in echipa si in sportul covasnean,in folosul intregii tari si miscarii sportive .Ne mandrim cu rezultatele noastre!! Echipa de fotbal este mult peste media ligii a 2-a din toate punctele de vedere !! In cea ce priveste baschetul femenin,sintem liderii tarii cu cea mai buna echipa feminina din ultimii trei ani!!! Castigam atat cupa cat si campionatul,practic nu prea avem adversari !!! Avem peste 10 echipe in diferite campionate cu rezultate bune,si pacat ca sinteti invidiosi!! Baschetul va fi si mai bun,odata cu receptia celei mai moderne arene de sport din tara!!! Hai SEPSI OSK !!! Hai SEPSI SIC !!! Felicitari echipelor de fotbal si de baschet !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează