FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

VIDEO Dacă Rapid nu l-a vrut, Alexandru Ioniță I a semnat cu UTA: „Sper să ajungem în prima ligă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 15:46

Alexandru Ioniță I (30 de ani) a semnat cu UTA Arad și va colabora din nou cu antrenorul Laszlo Balint (40 de ani), sub comanda căruia s-a pregătit și la Sportul Snagov, în sezonul trecut al Ligii 2. 

Fost fotbalist la echipe precum Rapid, FC Koln, AEL Limassol, Farul, ASA Târgu Mureș și Aris Limassol, Alexandru Ioniță va evolua în Liga 2, pentru gruparea arădeană care și-a anunțat candidatura la promovare.  

Acesta a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, în care și-a exprimat dorința de a promova în Liga 1 alături de UTA. 

„Sunt fericit că am ajuns să lucrez încă o dată cu domnul Balint. Dânsul împreună cu Bogdan (n.r. impresarul Bogdan Apostu) m-au făcut să semnez cu UTA, pentru că ei construiesc un proiect foarte sănătos. Sper ca împreună să ajungem în prima ligă” - Alex  Ioniță I

„Eu mi l-am dorit pe Alex inclusiv la Metaloglobus, când am plecat de la Sportul Snagov, dar nu a fost să fie. Alex este un jucător de un cu totul alt nivel. Mă bucur că am reușit să îl conving să vină. Sunt convins că ne va ajuta. Este un atacant foarte bun. Și din punct de vedere al atmosferei din vestiar, Alex va fi un foarte mare plus” - Laszlo Balint

În urmă cu două săptămâni, Alex Ioniță I dădea de înțeles la GSP LIVE că vrea să se transfere la Rapid. Giuleștenii nu au făcut niciun demers în acest sens, astfel că fotbalistul a ajuns la Arad. 

Alex Ioniță I ar putea debuta la UTA, în etapa a patra a Ligii 2, sâmbătă, 24 august, de la ora 11:00, în deplasarea de la Timișoara, contra Ripensiei.

VEZI ȘI:

Ciprian Marica, lecție dură pentru fotbaliștii tineri: „Păi, fratele meu, eu îmi legam glezna ca să joc, ca să nu pierd echipa” + Și-a criticat propriii jucători de la Farul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
celofan5
celofan5  •  23 August 2019, 18:18
Postat de geo.b. pe 21 August 2019, 16:02

Si eu imi doresc ca UTA sa ajunga in liga 1,odata pentru ca este Ardeal.Si.......altfel suna UTA,decat Turris. Echipa pe care o vad ca pe victoria bucuresti,fc scornicesti sau flacara moreni.

UTA ...Ardeaal??!?

badeadorian
badeadorian  •  21 August 2019, 16:41

Bafta U.T.A. !!! . Sa ajunga sa joace acolo unde-i este locul Batranei Doamne .... in prima liga !!!

geo.b.
geo.b.  •  21 August 2019, 16:02

Si eu imi doresc ca UTA sa ajunga in liga 1,odata pentru ca este Ardeal.Si.......altfel suna UTA,decat Turris. Echipa pe care o vad ca pe victoria bucuresti,fc scornicesti sau flacara moreni.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează