FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Dan Alexa, prezentat oficial la Rapid! Burcă: „Ocupă postul de director tehnic” » Ce se întâmplă cu Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 12:52

Dan Alexa (40 de ani) a fost astăzi prezentat oficial de Rapid, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Ovidiu Burcă, președintele alb-vișiniilor.

„E o luptă foarte strânsă la promovare, sunt 5-6 echipe pentru un loc. Important este să facem pașii corecți, să fim uniți. Am plecat de la Rapid într-un moment foarte greu, după ce am reușit o performanță în condiții grele. Mă întorc cu bucurie însă. Obiectivul meu personal e promovarea, chiar dacă nu este stipulat în contract.

Am simțit iubirea suporterilor rapidiști în toată perioada asta. Îmi doresc din suflet să reușim să promovăm. Liga 1 are nevoie de un club ca Rapid. Este o echipă imensă. Am avut mai multe oferte din prima divizie, dar am ales Rapidul. Avem un lot bun, alături de care se poate promova. O să văd exact zilele următoare ce jucători am la dispoziție. Ceea ce este important este ca toată lumea să fie unită”, a declarat Alexa.

„Anamaria Prodan s-a uitat doar pe contract”

De asemenea, Alexa a vorbit și despre informațiile apărute în ultima perioadă, în legătură cu implicarea pe care ar putea s-o aibă în cadrul clubului agentul său, Anamaria Prodan: „Ea este impresarul meu. S-a discutat foarte mult despre subiectul acesta, e unul foarte ușor de abordat. Anamaria e doar managerul meu, s-a uitat doar pe contract.

Pe parcursul acestui timp, am lucrat cu toți impresarii. Noi identificăm jucătorii, și de-abia apoi știm impresarii lor. Noi nu avem impresari de casă. Un club serios așa procedează, identifică fotbaliștii prima dată”, a precizat și Burcă.

„Dan Alexa a venit pe un post de director tehnic”

Ovidiu Burcă a menționat că postul oficial pe care Alexa îl va ocupa este cel de director tehnic, așa cum GSP.RO anunța încă de ieri, cel puțin până la rezolvarea situației cu Daniel Pancu.

„Încă suntem la nivel de negociere cu agenții lui Daniel. Sperăm ca zilele următoare să ajungem la un numitor comun și să rămânem în condiții amiabile. N-aș vrea să monopolizăm discuția în sensul ăsta, sunt noțiuni legate de detalii. 

Dan Alexa a venit pe un post de director tehnic. A semnat pe un an și jumătate. La acest moment, clubul Rapid are un antrenor principal în acte. Trebuia să găsim o soluție”, a mai spus Burcă.

„Am vorbit ieri cu Daniel Pancu, el m-a sunat. Îl apreciez foarte mult. Cu siguranță era foarte supărat, eu am trăit asta la Timișoara, știu ce este în sufletul lui. Este foarte dezamăgit în continuare, i-am urat succes mai departe. O să apelez la el dacă o să am nevoie de vreo informație. 

E foarte greu, pentru nu vom avea suporterii în tribune. Forța acestei echipe este dată de suporteri. Eu cred că sunt reguli clare care au venit de la Ministerul Sănătății pe care trebuie să le respectăm. Din păcate, e un fenomen global”

Dan Alexa

„Dacă lucrurile vor căpăta o altă amploare, și la noi se va stopa campionatul. Se pare că și în țara noastră lucrurile avansează. Să sperăm că toți cei implicați vor lua măsurile necesare”

Ovidiu Burcă

VEZI ȘI:

RAPID // Dan Alexa, atacat: „Are experiență mai mare decât mine? Știu eu cum se fac promovările în România”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tgbre
tgbre  •  13 Martie 2020, 15:34

ce zice burca???noi nu lucram cu impresari de casa ...pai si-a gasit primul...care era varianta lui alexa cand si-a luat pumnul de la ''palmier''?? nu gelozia , ci neintelegerile cu privire la calitatea unor jucatori adusi de ''palmier''....

babacloanta
babacloanta  •  11 Martie 2020, 17:50

zice danuta alex "Avem un lot bun,"dupa imediat complecteaza "O să văd exact zilele următoare ce jucători am la dispoziție." e clar a avut si oferte din liga1 dar a ales rapid .ma tavalesc de ras .ce prefacut a hahahaha

maccsero
maccsero  •  11 Martie 2020, 15:28

Rapid a pierdut foarte multe puncte, lui Alexa o să-i fie aproape imposibil să promoveze. Doar locul 3 e mai accesibil, dar barajul ar fi o belea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează