FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CSM REȘIȚA 0-1

VIDEO Daniel Pancu, discurs incredibil după înfrângerea cu CSM Reșița: „Nu îmi dau demisia! A fost cel mai bun meci al Rapidului”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 15:13

Rapid a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu CSM Reșița, și are trei meciuri la rând în Liga 2 fără gol marcat. Cu toate acestea, antrenorul Daniel Pancu este mulțumit de joc.

Deși fanii i-au cerut demisia și au protestat vehement împotriva echipei, Daniel Pancu a declarat după înfârngerea cu CSM Reșița că nu se gândește să plece și că e mulțumit de cum au evoluat jucătorii săi.

„Am spus înainte că CSM Reșița e cu totul altă echipă acum. A făcut transferuri și a adus jucători care au jucat mult timp în Liga 1. Cu toate astea, prima repriză a fost clar la discreția noastră. Am avut ocazii, au fost foarte multe ratări. Am întâlnit și un portar într-o formă bună (n.r Alberto Cobrea), dar i-am ușurat și noi misiunea prin execuțiile noastre. Cei de la Reșița nu puteau să ne surprindă decât pe un contraatac sau dintr-o fază fixă. Ăsta e fotbalul. 

Când am ajuns la Rapid nu îmi imaginam vreodată că vom ajunge la trei meciuri fără să marcăm. Azi au fost multe ocazii și un penalty ratat. Ăsta e campionatul, nivelul e foarte echilibrat. Trebuie să ne adunăm, să dăm dovadă de caracter. Mă așteptam ca fanii să fie nemulțumiți. Știam reacțiile lor din săptămâna asta. Toți rapidiștii vor echipa în Liga 1. Fanii sunt nerăbdători, uneori mult prea nerăbdători. Azi s-au comportat minunat, mai ales până în ultimele 10 minute. Ne afectează că vom juca fără spectatori. Vedeți ce atmosferă fac. 

Nu, nu mă gândesc la demisie. Azi a fost cel mai reușit al nostru din tot campionatul. În special în prima repriză. Când ai atât de multe ocazii... Cu toate că în multe momente antrenorul plătește, nu am cum să fiu nemulțumit”, a declarat Daniel Pancu Rapid - CSM Reșița 0-1.

Ce au scandat fanii lui Rapid

  • „Demisia, demisia!”
  • „Jucători de Serie B / vă rupem picioarele!”
  • „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”
  • „Plecați cu toții!”
  • „Suntem mereu cu voi/ Voi vă bateți joc de noi”
  • „Samba do Giulești” „Campionii, campionii”

După 23 de meciuri, Rapid este pe 5 și are 37 de puncte, cu două mai puțin decât CS Mioveni (locul 2) și Turris (locul 3). Giuleștenii pot coborî încă o poziție dacă Petrolul câștigă cu Csikszereda, de la ora 15:00.

Vezi și: 

Zeci de meciuri din România, afectate de coronavirus! Lista celor mai importante evenimente: partide din Liga 1, Liga 2, handbal și baschet

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  08 Martie 2020, 22:55

I am spus inui demagog pe aici ca nu va fi usor cu promovare. El tibea una si buna cu cupele europene

949463925172958
Iulian Ciolan  •  08 Martie 2020, 22:32

Penibil...Am crezut ca va fi altceva, insa din pacate m-au dezamagit. Ce nu inteleg e totusi de ce atata indarjire in a tine "cu dintii" de un scaun... Din liga a III a s-au schimbat radical lucrurile si cine are putere de decizie ar fi putut sa-si dea seama lesne de acest aspect. Nu avem echipa de liga I si nici antrenor...Cred ca mai avem mult de asteptat pana sa mai promovam... Din pacate...

5022203554464447
Ionut Viorel Baciu  •  08 Martie 2020, 20:12

Pancule joci cu Lazar si Cretu. Piriz? Jorza? Sunt mult peste. De era Schumacher nu mai erau la echipa Orlando Lazar si Giani Cretu comediantii astia de weekend. Si sa nu il ti pe Roskopf? Ca sa il iei pe Alexandru???? Esti regizorul unei mari comedii, cam ar fi cazu sa pleci ca e umor negru.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează