FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // A simțit că a jucat în meciuri trucate! Mihai Butean: „Au speculat că se pot face mulți bani”

Arbitru deghizat
Arbitru deghizat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 14:21

Mihai Butean (22 de ani) a jucat o scurtă perioadă de timp la Academica Clinceni și a vorbit la GSP LIVE despre colegii săi care trucau meciuri.

 

 

Mihai Butean nu a putut găsi o explicație vizavi de meciurile trucate de la Clinceni, având în vedere faptul că jucătorii se antrenau și petreceau foarte mult timp împreună.

Totuși, acesta nu și-a dat seama pe moment că poate fi victima unor meciuri aranjate. Fundașul dreapta al Astrei a realizat ulterior de ce unele meciuri au avut o anumită soartă.

„Mie nu-mi venea să cred că s-au întâmplat asemenea lucruri. Veneam să facem performanță și când plecăm să auzim că au fost așa multe meciuri aranjate... Nu îmi dădeam seama cum se puteau face când eu eram acolo cu băieții și nu auzeam nimic. Probabil se luau 2-3 jucători deoparte și cu ei se discuta.

După ce am plecat, am realizat de ce se întâmplau lucrurile astea. Ei au speculat că se pot face mulți bani. Să ajungi să faci așa ceva este de neconceput și nu pot să accept așa ceva!”, a spus Mihai Butean, la GSP LIVE.

Întrebat dacă neplata jucătorilor poate duce la asemenea evenimente, Mihai Butean a răspuns categoric: „Nici vorbă! Tu trebuie să ai orgoliu. Nu ai cum să recurgi la asemenea lucruri. Îți pătezi îmaginea și nu te mai poți numi jucător profesionist”.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // Mihai Butean putea ajunge la Dinamo! Giurgiuvenii au intervenit: „Astra m-a ajutat foarte mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Iunie 2019, 21:42

Incredibil, FRF si LPF sa se autosesizeze ! Daca nu DNA-ul sa-si faca datoria si sa investigheze pariurile Clinceniului si ale lui Eric Mao pana nu se sparg in capetele altor persoane nevinovate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează