FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă, afirmații tranșante despre ieșirile nervoase ale lui Daniel Pancu: „Un mare antrenor înseamnă altceva. Mai are de învățat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 10:10

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Victor Vrînceanu. Oficialul rapidist a dat cărțile pe față în cazul repetatelor răbufniri ale antrenorului Daniel Pancu. 

Burcă a făcut referire în special la ultima ieșire a lui „Pancone”, cea după meciul cu UTA, 2-0, când a atacat Primăria Sectorului 1 și implicarea politicului în fotbal. 

„M-a surprins această declarație a lui Daniel. A fost inoportună. Strict din punct de vedere personal, astfel de declarații nu fac bine pentru viitoarea carieră de antrenor a lui Daniel Pancu. 

El are calități fantastice și sunt ferm convins că are capacitatea să ajungă un mare antrenor. Dar un mare antrenor înseamnă mai mult decât a antrena 25 de jucători. Înseamnă să gestioneze presa, acționarii, conducerea, sponsorii. Cred că Daniel mai are lucruri de învățat în această zonă.

Nu-l urechez, îl ajut, o să-l susțin să-și găsească echilibrul, dar mai are de lucrat pentru a se dezvolta în această zonă. Nu trebuie să creeze conflicte în momente inoportune. (...) Îi reproșez că e conspiraționist, că e fatalist”. 

„Îl pot suspecta pe Pancu de multe lucruri, dar nu că nu ar fi inteligent. Sunt sigur că se va replia și va înțelege că astfel de lucruri nu îi fac bine. La ego-ul lui, sunt sigur că va ajunge un mare antrenor. Are de lucrat, dar va crește și va progresa în această meserie. Eu nu-l avertizez pe Daniel. Încerc să am o relație corectă cu el, să-i spun în față. Nu sunt un om care creează conspirații sau face fel și fel de lucruri. Consider că lui își face un mare deserviciu având public astfel de ieșiri” - Ovidiu Burcă, președinte Rapid

Citește AICI declarațiile integrale ale lui Daniel Pancu după meciul cu UTA!

Vezi și: 

VIDEO Daniel Pancu, ATAC fără precedent la adresa primarului: „La Rapid a fost ATENTAT! Primarii și politica au stricat fotbalul românesc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  22 Noiembrie 2019, 13:28
Postat de amicu pe 22 Noiembrie 2019, 11:55

burca..pleaca tu de la Rapid si lasa-ne, lipitoare ce esti.

Vei conduce și vei finanța tu clubul,e ușor să dai din gură,dar când e vb de bani și finanțare faceți precum fanii dinamoviști,un club ca și Rapid sau Dinamo are nev de f mulți bani,iar gargara și înjuratul vostru nu aduc bani clubului!

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  22 Noiembrie 2019, 13:23
Postat de Mircea Gabriel pe 22 Noiembrie 2019, 12:08

Burca, vorbesti mult si prost. Pancu are personalitate, tu esti un nimeni! Sa nu ai impresia ca esti pe veci la Rapid. Habar nu ai care este problema cea mai mare a lui Pancu. Esti si psiholog pe deasupra. Esti un neica nimeni, un latrau al primarului si al intereselor de grup.

Măi băiatule,aici nu Burcă este în discuție,iar probl mare este doar controlul și discernământul lui Pancu,oare chiar e greu pt tine să înțelegi ceva elementar?

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  22 Noiembrie 2019, 13:20
Postat de Tiberiu Bogdan pe 22 Noiembrie 2019, 13:19

Internetul ne arată ce diverși și ,,minunați sun oamenii,dacă au o gândire modernă,evaluată ,sau una primitivă,de turmă sau instinctivă,dacă vb de Pancu,păi ar trebui să știti d-lor rapidisști,nu toti,ci doar aceia care țipați mai tare,că poate să fi fost Pancu un bun jucștor al Rapidului,rămânând unul din simbolurile ei,dar să fi antrenor inseamnă altceva,înseamnă exact ce-a spus Burcă,pt că dacă te comporti golănește și sari la acționari,investitori,sponsori,la cei care-ți finanțează clubul,atunci vei ajunge să antrenezi doar în sufragerie,reținerea,bunul simt și educația nu strică nimănui! Hai Rapid !!!

Văd că tastatura și graba mi-a făcut feste,dar cine vrea să înțeleagă ce trebuie,o poate face!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close