FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Herea vrea înapoi la Rapid! Va fi coleg cu fratele său în prima jumătate a anului 2019

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 13:44

Ovidiu Herea (33 de ani) a participat la „Trofeul Legendelor Capitalei”. El și fratele său, Claudiu Herea, au făcut parte din lotul Rapidului.

„Este foarte frumos să revin în tricoul Rapidului. Am petrecut acolo 7 ani, cea mai frumoasă perioadă din cariera mea. Au fost vremuri bune, când Steaua nu câștiga în fața noastră, i-am bătut chiar și cu 5-1.

Păstrez în continuare legătura cu toți oamenii de la Rapid. Sunt prietenii mei.

Sper să revină în Liga 1. Am spus mereu că vreau să mă întorc acasă. Nu depinde doar de mine. Deocamdată nu m-a contactat nimeni. Le urez baftă!

Eu voi juca împreună cu fratele meu și la echipa de club în acest retur. Este visul nostru. Sper să plece apoi la o echipă mai bună”, a declarat Herea pentru GSP.ro.

Claudiu și Ovidiu Herea sunt, începând de ieri, colegi la Metaloglobus, în liga secundă. Fratele mai mic, Claudiu, nu a fost păstrat în lotul cu care Petrolul vrea să atace promovarea în Liga 1.

„Lupta la titlu în Liga 1 e una strânsă. Nu este o bătălie câștigată de CFR. Cred că ei se vor lupta cu FCSB și Craiova”
Ovidiu Herea

Vezi și: 

Vasile Maftei tânjește după fotbalul de altădată: „Nu știm dacă FCSB e Steaua, Rapid e departe, iar Sportul desființată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  21 Ianuarie 2019, 20:49

FCSB nu e Steaua, dar amândouă sunt ȚSKA.

pain89
pain89  •  21 Ianuarie 2019, 19:06

nu se antrena cu rapid cand era in liga 4 si inainte sa inceapa sezonul in liga 3? nu a vrut sa puna umarul atunci ca nivelul e prea jos, pai nu mai astepta pune umaru la promovare stai pomanagiu, cand sunteti la pensie vreti toti sa veniti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează