FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

VIDEO Fanii Universităţii Craiova au spart vitrina magazinului oficial al lui CS U!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 11:17

Războiul dintre cele două echipe din Craiova continuă! După mai multe apostrofări între oficialii lui CS U şi suporterii Universităţii, aseară a mai apărut un episod în Oltenia.

În această dimineaţă urma să fie deschis magazinul oficial al lui CS U Craiova, dar facţiunea dură a suporterilor Universităţii a reacţionat cu doar cîteva ore înaintea inaugurării.

Azi-noapte, un suporter al Universităţii a aruncat cu o piatră în vitrina rivalilor, dar aceştia au reacţionat prompt, înlocuind geamul spart.

Cei de la revista Maxima Sport, apropiaţi ai celor de la CS U, au confirmat incidentul şi aureacţionat ironic pe facebook: "Cu cîteva ore înaintea deschiderii oficiale, magazinul oficial al clubului CS Universitatea a fost spart.

Văzînd că n-au găsit nimic de mîncare, fanii lui Mititelu au mers să spargă şi alimentara de vizavi. A fost o gaură mică, nu aia mare din bugetul lui FC U".

VIDEO Vezi aici imagini cu incidentul! (trebuie să fii logat)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
maryuss_
maryuss_  •  28 Octombrie 2013, 23:34

Atat timp cat nu vor ca adevarata Universitatea Craiova sa-si dispute meciurile acasa la ea pe stadionul de unde joaca din 1966 nu vor avea niciodata liniste !!!!!! Primarita si usl-ul si frf-ul cred vreodata ca vor putea inlocui in inimile noastre CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI ???????? S-au lasat manjiti si au muscat momeala celor din frf dar nu vor fi niciodata doriti in Craiova !!!!!!!!!

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  28 Octombrie 2013, 21:06

terminati fratilor cu dezinformarea.... geamul a fost spart in aglomeratia creata de ultrasi.... a fost epuizat stoul inaintea inaugurarii... da-ti ba cate un tricoi, sa ajunga la toata lumea....

gabryel28
gabryel28  •  28 Octombrie 2013, 19:53

trebuie sa le punem foc sa arda de vii mafiotii astia nu sa le spargem geamurile!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează