FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

VIDEO Filipe Teixeira nu joacă pentru Petrolul, dar ar putea ajunge, totuși, la Ploiești! Flavius Stoican: „Să vedem din ce postură”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 15:03

Filipe Teixeira (38 de ani), ultima dată la FCSB, a fost dorit insistent de către Petrolul Ploiești, în Liga 2, dar portughezul a hotărât să nu revină pe teren. 

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Sportul Snagov din Cupa României, programat miercuri, de la ora 16:30, antrenorul Flavius Stoican (42 de ani) a lăsat loc de interpretări în ceea ce privește sosirea lui Teixeira la Ploiești. 

„Cu Teixeira am avut discuţii exact cum am vorbit şi cu Hamza. Discuţiile la momentul ăsta s-au oprit pentru că el îşi doreşte foarte mult să stea alături de familie. Am avut speranţe, este un jucător pe care îl apreciem, dar asta a fost decizia lui. 

Există şanse ca el să fie prezent la meciurile noastre, dar să vedem din ce postură. Dar la momentul acesta el a decis că va sta alături de familie”, a spus Flavius Stoican, la conferință.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Victor Angelescu, prima intervenție după ce Rapidul a deraiat în startul Ligii 2: „Daniel Pancu are postul asigurat” + „Eu nu sunt Gigi Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează