FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - FARUL 2-1

VIDEO + FOTO // Chiajna - Farul, întrerupt 7 minute după ce un jucător s-a prăbușit pe teren! EXCLUSIV Ce diagnostic i-au pus medicii

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 15:28

Concordia Chiajna a câștigat meciul cu Farul, 2-1, din etapa a treia din Liga 2. Partida a fost întreruptă 7 minute după ce mijlocașul Ionuț Păun s-a prăbușit pe teren.

În finalul meciului, Ionuț Păun s-a ciocnit de un adversar, iar un minut mai tarziu, în minutul 88, s-a prăbușit pe teren, acuzând dureri mari. Arbitrul a făcut semn ca ambulanța să intre pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor.

După ce i-au pus un guler cervical lui Păun, medicii l-au urcat în ambulanță și după câteva minute, mașina a plecat de pe stadion. În minutul 90+5, meciul a fost reluat.

+9 FOTO

Foto: Captură TV Telekom Sport

Din informațiile GSP.RO, Păun a suferit o fractură de claviculă și va fi operat în această seară. Acesta va absenta minimum 4 luni.

Vezi AICI VIDEO 

Vezi AICI rezultatele zilei din Liga 2

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează