FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

VIDEO+FOTO Petrolul are planuri mari pentru promovare! Vali Lazăr, Ștefan Bărboianu și Ionuț Cioinac se antrenează sub comanda lui Flavius Stoican

Petrolul la Brașov +2   FOTO
Petrolul la Brașov

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 13:29

Petrolul se pregătește pentru noul sezon din Liga 2, în care atacă promovarea, după ce în sezonul trecut a terminat pe locul 4.

Sub comanda noului antrenor, Flavius Stoican, jucătorii de la Petrolul se află într-un cantonament montan, la Brașov, și trag tare pentru a-l impresiona pe tehnician.

În aceste zile, alături de lotul Petrolului se pregătesc trei jucători importanți cu mare experiență în Liga 1: Vali Lazăr, Ștefan Bărboianu și Ionuț Cioinac.

 

 

Bărboianu și Cioinac s-au înțeles deja cu șefii Petrolului și vor juca la echipa de pe „Ilie Oană”. Bărboianu este liber de contract după despărțirea de Chiajna, în timp ce Cioinac și-a terminat înțelegerea cu Poli Iași.

16goluri în 49 de meciuri jucate în campionat are Lazăr în ultimii doi ani

De partea cealaltă, ploieșteanul Vali Lazăr, 29 de ani, și-a terminat zilele trecute contractul cu Al Sailiya, din Qatar. Mijlocașul lateral se antrenează în aceste zile cu Petrolul și, dacă nu găsește o ofertă mai bună, va sema cu echipa lui Stoican.

Flavius Stoican: „Vrem promovarea”

Flavius Stoican, 42 de ani, antrenorul Petrolului, a vorbit despre planurile la noua sa formație.

„Am încercat să evaluez toți jucătorii legitimați la Petrolul, chiar și juniorii. Va fi un campionat extrem de dificil. Am încercat să facem în acest cantonament antrenamente fizice. Acum mergem în Turcia, unde vom avea meciuri amicale și unde voi cristaliza echipa de start. Mai aștept încă 5 jucători.

Ne dorim promovarea. Vom face totul pentru ca oamenii care vin la meciuri să fie fericiți. Sunt încrezător că vom promova, dar nu ne va fi ușor”, a declarat Flavius Stoican pentru GSP.RO.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10201294308635592
Eduard Ion  •  08 Iulie 2019, 20:41

Au jucat cu sr.brasov echipa de copii si nu au castigat pe teren

10201294308635592
Eduard Ion  •  08 Iulie 2019, 20:39

Nu stiu care e situatia la petrolul dar clujul ....rapid....aduc jucatori petrolul doar rebuturi pe stoican nu-l recomanda nimic statisticile sunt praf cu ce jucatori s-au adus e greu sa evite retrogradarea

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Iulie 2019, 15:48

Mă mir că ,nu i-au prelungit înțelegerea cei de la Al Sarayilia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close