FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENTARE

VIDEO + FOTO ȘOCANT Intrare îngrozitoare la un meci din liga secundă » Fotbalistul a fost scos cu ambulanța de pe teren, iar agresorul a primit doar "galben"

FOTO: Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 15:04

O accidentare șocantă s-a petrecut în minutul 13 al partidei din liga secundă dintre ACS Poli Timișoara și Farul Constanța, încheiat 3-0. 

Cosmin Zamfir, fundașul "marinarilor", a avut o intrare groaznică asupra lui Dorin Codrea, fotbalistul celor de la ACS Poli.

Acesta l-a lovit cu piciorul în piept pe Codrea, care a început să se zvârcolească de durere. Deși s-a ridicat inițial, fundașul a suferit o comoție ulterior și a fost scos de pe teren cu ambulanța.

Până la urmă, medicii de pe ambulanță i-au acordat îngrijiri lui Dorin Codrea, iar fotbalistul și-a revenit. Nu a mai continuat însă partida, fiind schimbat. 

De neînțeles a fost și decizia arbitrului, care i-a acordat lui Zamfir doar cartonaș galben, în ciuda durității intrării. 

 VIDEO cu faultul lui Zamfir asupra lui Codrea și momentele de groază de la Timișoara

Vezi șiFOTO Imagini epocale în fotbalul românesc » Au "răsărit" cartofii pe un teren din liga secunde

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
368023036732853
Iuga Mircea  •  02 Decembrie 2018, 08:03

Arbitrul trebuia sa revina,cind a vazut cit de grav a fost faultul si sa schimbe culoarea cartonasului,dar nesimtitul nu a facut-o si pentru asta :sa-i fie rusine!!!!!!!!

polifanathic0
polifanathic0  •  01 Decembrie 2018, 19:06

Chiar dacă a lovit mingea (şi nu cred c-a fost intenţie), era caz de eliminare. Nu e aşa de diferită de intervenţia asupra lui Haruţ de anul trecut, de la meciul cu Sepsi - şi acolo adversarul a lovit mingea, însă a intrat iresponsabil, la vătămare corporală. Dacă păţea Codrea ceva mai grav, trebuia internat, nu te umpleai de penibil că ai dat doar galben? Stau şi mă gândesc cum a avut Farul om eliminat la meciul cu ASU Politehnica, când un fundaş i-a dat un brânci atacantului de la Farul, care apoi a dat peste portar - şi a văzut roşu direct în minutul 5 sau cât. Greu să se arbitreze cu aceeaşi măsură.

traian_v
traian_v  •  01 Decembrie 2018, 18:08

Adevarul e ca "agresorul" a lovit mingea inainte de contact. Da, galben pentru joc periculos. Consecinta/accidentarea nu agraveaza intentia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează