FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

VIDEO + FOTO Superimagini de la petrecerea de promovare a lui Juventus! Un fost fotbalist al FCSB-ului a făcut spectacol pe ringul de dans

FOTO: Vlad Nedelea +13   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 10:58

Jucătorii și stafful de la Juventus București au petrecut aseară într-un local din Colentina după promovarea în Liga 1. Formația își rezolvase acest obiectiv în urmă cu câteva săptămâni, dar petrecerea a fost păstrată după ultima etapă, în care Juventus s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Metalul Reșița.

În frunte cu căpitanul Valentin Bărbulescu, toți ceilalți fotbaliști printre care Liviu Băjenaru, Bogdan Chipirliu, Relu Stoian, Wallace da Silva și Dean Beța au rupt ringul de dans până târziu în noapte. 

Fost fotbalist la FCSB, Liviu Băjenaru a fost protagonistul unui moment fantastic. Toți ceilalți fotbaliști au eliberat ringul pentru o întrecere de senzație. 

Mesaj de la patron 

Ionel Ilie Ciuclea a plecat de la restaurant în jurul orei 11, nu înainte ca jucătorii să-i mulțumească pentru faptul că susține această echipă. 

Înainte de a părăsi locația, Ciuclea a luat microfonul pentru a le transmite un mesaj jucătorilor, cărora le-a promis că în sezonul următor echipa va rămâne la fel de stabilă din punct de vedere financiar ca până acum. 

"Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați realizat la această echipă. Vreau să știți că veți avea asigurată prietenia mea pe viață și cred că acest lucru este valabil și sens invers. 

Suntem bucuroși că intrați în vacanță cu salariile la zi, iar până la 15 iunie veți avea virate absolut toate primele, așa că vom începe pregătirile cu absolut fiecare ban achitat". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close