FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO+FOTO Surpriză emoţionantă pentru Pancu, pusă în scenă la miezul nopţii de 200 de fani » Idolul Giuleştiului a izbucnit în lacrimi

Articol de , - Publicat luni, 17 august 2015 00:21

Daniel Pancu a împlinit astăzi (17 august 2015) 38 de ani și, deși joacă pentru FC Voluntari în prima ligă, fanii rapidiști nu l-au uitat și i-au organizat acestuia o serbare de neuitat.

Aproximativ 200 de fani ai Rapidului i-au pregătit o surpriză lui Pancu fără ca acesta să știe. Suporterii l-au chemat pe stadionul Giulești și i-au cîntat "la mulți ani" fostului atacant rapidist. Totodată au cîntat și cîntecele Rapidului și au creat o atmosferă unică, ceea ce l-a făcut pe Pancone să fie vizibil emoționant și nici lacrimile din ochi nu i-au lipsit.

"Nu o să plec niciodată de aici! Aici o să rămîn mereu! Sper să ne revedem în condiții mult mai bune și mereu înainte!", le-a transmis Pancu suporterilor aflați pe Giulești.

"A fost un moment foarte emoționant, o surpriză plăcută. E un prilej de mîndrie că am reprezentat o mulțime de oameni. Sper să rămîn un exemplu pentru mulți dintre ei. Nu am mai avut parte de o surpriză de genul ăsta pînă acum. Mă bucur că ei consideră că am făcut multe lucruri pentru care să fiu apreciat. Îmi doresc ca Rapidul să revină acolo unde îi e locul", a declarat Pancu.

Fanii nu l-au uitat nici pe patronul Valerii Moraru împotriva căruia au scandat de cîteva ori.

 

38 de ani! La cat mai multi!

Posted by Iulia Iordache on 16 August 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2015, 22:27

panan nn cu u to o oo m mmmbmero n

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2015, 22:27

rapid ramane prima echipa comunista,bine ca am scapat de voi,va desfiintati,rusinea tarii si ma fia e rapid !

sharpe
sharpe  •  19 August 2015, 08:27

Voi incepe cu ...La multi ani !!!! PANCU...daca veti urmari foto...ne arata ca de fapt acei fani sunt de fapt...***...cu tot respectul pentrru Pancu...chiar si pentru initiativa ***,insa suporterii Rapidului si majoritatea celor din media,stiu ca acesti fani de peluza au distrus si distrug spiritul RAPIDULUI....inca o data LA MULTI ANI PANCU...LA MILTI ANI RAPID..o rusine *** asa cum si *** au....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close