FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

VIDEO GSP LIVE Ion Marin, sfaturi pentru redresarea lui Patrick Petre: „Să vorbească mai mult cu tatăl său”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 13:14

Ion Marin (64 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a fost la GSP Live și l-a sfătuit pe Patrick Petre (22 de ani) să vorbească mai mult cu tatăl său, Florentin, pentru a-și fructifica talentul.

„Probabil Florentin a mai vorbit cu copilul, dar depinde și de copil. Dacă   
ar lua măcar 60% din ce a avut Florentin ar fi extraordinar. Din Patrick   
trebuie să vină salvarea. 

Are 22 de ani, e tânăr. Acum începe să se maturizeze, să înțeleagă anumite lucruri. El trebuie să vorbească mai mult cu tatăl său. Putem avea un jucător foarte bun, dar și antrenorii trebuie să se implice. Un jucător talentat când are o atitudine greșită trebuie să te lupți cu el. Să ai discuții cu el, să-l ții într-un control sever în timpul antrenamentului.  

Adu-l lângă tine, muncește cu el. Eu am avut mulți jucători capricioși, dar n-au scăpat de mine și după aceea mi-au și mulțumit în timp. Nu trebuie să-i îndepărtăm pe acești jucători. Trebuie să căutăm să-i înțelegem”, a declarat Ion Marin.

Reacția lui Ion Marin vine în contextul în care Patrick Petre a fost tras pe linie moartă la Farul de antrenorul Ianis Zicu după ce ar fi fost surprins într-o noapte, înaintea unui meci, într-un bar din Constanța.

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Ion Marin a analizat prestațiile din Liga Campionilor ale celor 4 jucători români: „E o situație delicată pentru Ianis Hagi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  25 Octombrie 2019, 10:42

VASILE MIRIUTA ex antrenor KISSVARDA UNGARIA LIGA 1 este noul ANTRENOR PRINCIPAL la FARUL Constanta incepand de azi. fOSTUL antrenor STAGIAR ianis zicu a PLECAT la PORTUL constanta in LIGA 4 patra judeteana CU jucatorii mai tineri U 21 .Are ca obiectiv formarea construirea si PROMOVAREA PORTUL CONSTANTA din nou in DIVIZIA C LIGA 3 acolo unde i este locul conform TRADITIEI.trebuie s a i asa campioana judeteana s a joace si s acastige BARAJUL de promovare in LIGA 3 DIVIZIA C.PE patrick petre un ANTRENOR PRINCIPAL priceput ca VASILE MIRIUTA zis TATUCU L numit de proprii lui jucatori crescuti de mici dela COPIII JUNIORII U 21 TREBUIE pus CAPITAN DE ECHIPA LA FARUL responsalizat impins VARF DE ATAC GOLGETER ca TALENT are cu carul s a de a la antrnamente MAXIM RANDAMENT m ai ales in meciuri;FARUL c a s a RE PROMOVEZE in DIVIZIA A LIGA 1 ma i are nevoie de ce l putin DOI ATACANTI CENTRALI GOLGETERI sa faca un doi uri ca pe timpuri PAUL PENIU _ PETRE BUDURU cuplul de atacanti celebri golgeteri;MARICA CIPRIANE fa ti ECHIPA a du jucatori LUPTATORI GOLGETERI.fratii HEREA CLAUDIU dela METALOGLOBUS au semnat cu FARUL pt 4 patru ani. obiectiv PROMOVAREA in LIGA 1 DIVIZIA A. ASA S A N E AJUTE DUMNEZEU.AMIN

cornelconasu
cornelconasu  •  24 Octombrie 2019, 19:07

Cu vreo lună în urmă am vorbit cu el la antrenamentele unei grupe de copii la care venise cu ....fratele vitreg ! Am vorbit despre multe inclusiv episodul cu alcoolul din avion și ce ar vrea el să facă ! Afost chiar deschis mai ales că mai vorbisem o singură dată ! Spunea că e exclus să lucreze cu taică-su iar cât am vorbit, vreo 20 de minute, a fumat trei țigări !! Chiar i-am zis și mi-a răspuns cu multe exemple de jucători buni din Liga I, unele despre care chiar nu bănuiam ! I-am urat baftă !

raul4steaua
raul4steaua  •  24 Octombrie 2019, 15:20

Sa fim seriosi, un jucator cu fizicul lui Petre Jr, nu mai are ce cauta in fotbalul de performanta din ziua de azi, cred ca Liga 2 a maximul la care poate spera

Vezi toate comentariile (4)
Comentează