FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO GSP LIVE // Marin Barbu a detectat principalele probleme de la Rapid și îi dă sfaturi lui Pancu: „Se vede de la o poștă că echipa nu e pregătită de promovare”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 11:53

Marin Barbu (61 de ani), fostul antrenor de la Sepsi, a fost invitat la GSP Live și a detectat principalele probleme pe care le are Rapid, echipă care ocupă locul 8 în Liga 2.

„Eu de mic am fost rapidist. Deși am jucat la Steaua și FC Brașov, eu am ținut cu Rapid. Lui Pancu îi trebuie jucători mult mai puternici la mijlocul terenului. Îi trebuie o infuzie de tineri. Jucătorii străini nu sunt mai buni decât cei din România. Dacă aduci străini, păi adu-i și dă-le un salariu bun ca să fie peste ce e acum la Rapid.

Pancu mi se pare un băiat curajos, un băiat care are sânge de antrenor. Cred că antrenorii tineri din ziua de azi nu fac lucrul ăsta, adică să se sfătuiască cu antrenorii mai cu experiență pe care i-a avut. La început de meserie n-ai acea experiență de campionat, trebuie să fii un pic de șulfă, să simți jocul. 

Eu când am început meseria de antrenor nu era săptămână să nu vorbesc cu Costică Ștefănescu sau cu Halagian. Când eram la Săcele, Costică Ștefănescu era nelipsit de la meciurile noastre. Îmi spunea că echipa trebuie să alerge mai mult, pe unde să mai bag jucători. Sunt lucruri pe care nu le vezi la început de meserie”, a declarat Marin Barbu.

„Magiun” Barbu susține că Rapidul n-are șanse la promovare în acest moment: „Cine se ocupă de Rapid, trebuie să vadă de la o poștă că echipa nu e pregătită de promovare. Îți trebuie un număr 10 ca Hagi, care să bată o lovitură liberă cum trebuie. Are nevoie de 2-3 fotbaliști cu nume, care au trecut pe la Divizia A. Ca să vină la Divizia B, trebuie să-l onorezi cum trebuie”.

Vezi și:

CSIKSZEREDA - RAPID 1-0 // VIDEO Daniel Pancu anunță REVOLUȚIA în Giulești: „Ne-am întors în noroi! Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
rapidist57
rapidist57  •  30 Octombrie 2019, 09:09
Postat de 7manuel pe 21 Octombrie 2019, 14:49

Academia Rapid, clona infiintata cu banii PSD Primaria Sector 1, daca nu va promova in acesta editie de campionat an va disparea pt totdeauna. PSD-ul nu va mai avea posibilitatea sa finanteze daca nu va ramane la guvernare.

Chiar mai sunteti multi din astia care habar nu au de istorie dar sunteti cu fotbal club basinica sunatoare (FCBS)? Voi sunteti o urmasii unei formati de securisti facuta in 47 si dati lectii unora ca-s psd-isti? Uitati-va in oglinda inainte sa vorbiti.

magura
magura  •  21 Octombrie 2019, 22:42
Postat de 7manuel pe 21 Octombrie 2019, 16:18

Taticu' eu sustin adevarata Steaua, cea din liga I, nicidecum clona bolsevica CSA. De data asta ai gresit adresa. Baga la tartacuta, daca detii asa ceva: avem suporteri cati n-ati avut voi in toata istoria voastra, specie de decedat. :)))

Faci o mare confuzie!! RAPID ARE SUPORTERI!!! fcsb are SIMPATIZANTI!!! Adica APLAUDACI DE REZULTAT!!! Referitor la nr suporterilor, RAPID avea in 2015, a treia galerie dupa Poli Timisoara si U Craiova, dar cea mai numeroasa din Bucuresti!! Auuuuu... ce doare la ficateii pechinezilor si gigistilor!!! HAI RAPID!!! Mai consultati statisticile, dar ALEA ADEVARATE, adica alea care spun ca fcsb ARE IN CUPELE EUROPENE, CELE MAI MULTE INFRANGERI, DAR SI CELE MAI MULTE INFRANGERI LA DIFERENTE DE 3 GOLURI!!! Auuuuuu... RUSINOOOOS!!!

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  21 Octombrie 2019, 22:30

Mau mario stai linistit ca voi nu at-i avut suporteri cum a avut Rapidu niciodata ! Se aduceau UM ca sa vada fosta Steaua ! Ce suporteri aveti voi azi la acest FCSB ! Rapidu a avut asistenta record in liga 4 cu CSA este record 38 000 de spectactori ! Nui duce grija Rapidului ! Ai grije de gradina ta !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează