FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV

VIDEO Imagini spectaculoase din vestiarul liderului din Liga a 2-a după succesul cu FC Argeș! Prima reacție a antrenorului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 17:17

Pe un teren greu, acoperit într-o bună măsură cu zăpadă, Sportul Snagov a obținut un succes mare, 1-0, cu FC Argeș și a urcat din nou pe locul 1 în Liga a 2-a.

Formația ilfoveană a marcat unicul gol al meciului în minutul 84, prin Alex Ioniță, din penalty. Formația lui Laszlo Balint adună 43 de puncte, cu 3 peste Chindia, care are un meci mai puțin.

Totuși și-a asigurat o diferență de 4 puncte peste locurile 3 și 4, ocupate de Clinceni și Petrolul. La finalul meciului antrenorul și jucătorii au pornit petrecerea în vestiar.

"A fost o victorie extrem de importantă, 3 puncte valoroase, obținute împotriva unui adversar incomod. Pe un teren dificil. Știam de la început că va fi un meci de luptă, era greu de etalat un fotbal frumos, pe o astfel de suprafață. Ne-am adaptat bine și felicit jucătorii pentru asta. Au câștigat cu sufletul, au luptat pentru fiecare minge. Am demonstrat din nou că suntem puternici. Nu prea avem timp să savurăm acest succes, sâmbătă jucăm împotriva Petrolului și trebuie să ne revenim rapid. Ei au o zi în plus de refacere", a zis Balint pentru GSP.RO. 

  • Etapa viitoare Sportul Snagov primește vizita Petrolului. Ilfovenii sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon. În 9 meciuri a obținut 7 succese și două remize, având un golveraj excelent, 16-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează