FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu, despre scandalul de la Petrolul: „Și-au jignit colegii! Au fost niște discuții neprincipiale”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 11:02

Leo Grozavu (51 de ani) a vorbit azi la GSP Live despre conflictul pe care l-a avut la finalul anului trecut, pe când o antrena pe Petrolul, cu trei dintre jucătorii săi, pe care i-a dat afară de la echipă: Mirel Bolboașă (29 de ani), Paul Antoche (26 de ani) și Sergiu Arnăutu (29 de ani).


„Sunt un tip direct, nu-mi place să mă ascund după cireș. La momentul respectiv, cei trei jucători făceau notă discordantă cu restul grupului. Erau niște discuții neprincipiale cu jucătorii pe care ei le-au provocat. Le-am auzit. Ulterior, am aflat că asta se întâmplase și cu un an în urmă cu fostul antrenor.

Eu am asistat la aceste discuții în vestiar când m-am hotărât să renunț la cei trei. Mi-am dat seama că nimic nu este întâmplător. Au fost niște discuții aprinse în fața vestiarului. Am fost acuzat de jucători, eu le-am spus lor niște lucruri. Ei s-au apărat și și-au jignit colegii. N-au fost discuții legate de integritatea jucătorilor. Au fost momente când unii dintre jucători au fost nemulțumiți că nu joacă și au răbufnit”, a declarat Leo Grozavu la GSP Live.

Vezi și:

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO A fost reținut ultrasul clujean care l-a lăsat inconștient pe jandarm la baraj: „Cercetat pentru tentativă de omor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează