LIGA 2  ·  PETROLUL

VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu, despre scandalul de la Petrolul: „Și-au jignit colegii! Au fost niște discuții neprincipiale”

Marti, 11 Iunie 2019, 11:02

Leo Grozavu (51 de ani) a vorbit azi la GSP Live despre conflictul pe care l-a avut la finalul anului trecut, pe când o antrena pe Petrolul, cu trei dintre jucătorii săi, pe care i-a dat afară de la echipă: Mirel Bolboașă (29 de ani), Paul Antoche (26 de ani) și Sergiu Arnăutu (29 de ani).


„Sunt un tip direct, nu-mi place să mă ascund după cireș. La momentul respectiv, cei trei jucători făceau notă discordantă cu restul grupului. Erau niște discuții neprincipiale cu jucătorii pe care ei le-au provocat. Le-am auzit. Ulterior, am aflat că asta se întâmplase și cu un an în urmă cu fostul antrenor.

Eu am asistat la aceste discuții în vestiar când m-am hotărât să renunț la cei trei. Mi-am dat seama că nimic nu este întâmplător. Au fost niște discuții aprinse în fața vestiarului. Am fost acuzat de jucători, eu le-am spus lor niște lucruri. Ei s-au apărat și și-au jignit colegii. N-au fost discuții legate de integritatea jucătorilor. Au fost momente când unii dintre jucători au fost nemulțumiți că nu joacă și au răbufnit”, a declarat Leo Grozavu la GSP Live.

Vezi și:

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO A fost reținut ultrasul clujean care l-a lăsat inconștient pe jandarm la baraj: „Cercetat pentru tentativă de omor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1