FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

VIDEO Mihai Teja vrea să îl ajute pe Gigi Becali! Îi oferă două nume pentru postul de fundaș central

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 18:36

Mihai Teja (40 de ani) crede că FCSB a făcut o mutare excelentă prin transferul luI Ionuț Panțîru (23 de ani).

  • Poli Iași - Dinamo e vineri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

„Ionuţ Panţîru e un jucător bun, care trebuie crescut, are 22 de ani. E bine pentru el că a ajuns la un club mare, era foarte greu să poţi să-l mai ţii, pentru că îşi dorea extraordinar de mult să ajungă la FCSB. Acum depinde de cei de acolo cum îl cresc şi mai departe. El are calităţi şi poate să facă faţă acolo.

Mai avem vreo 3-4 jucători pe care să-i dăm. Glumesc, dar orice e posibil. Dacă joacă bine, şi Mihalache sau Frăsinescu pot să ajungă la Steaua. Nu contează vârsta”, a declarat Mihai Teja într-o conferință de presă.

Ovidiu Mihalache și Cosmin Frăsinescu, ambii în vârstă de 34 de ani, sunt fundași centrali la Poli Iași. În acest moment, FCSB are doar trei fundași centrali de meserie în lot, pe Bogdan Planici, Iulian Cristea și Thiago Ferreira. Acolo mai pot juca Lucian Filip sau Marko Momcilovic.

Conferința lui Mihai Teja de azi:

Vezi și:

VIDEO Sebastian Moga anunță iminenta revenire a lui Eugen Neagoe la Dinamo: „A fost și ieri la antrenament, a intrat pe teren și a dat sfaturi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
argus
argus  •  10 August 2019, 23:10

Teja este cumva impresar? Ce antrenor este mai preocupat de « jucatorii ce pot pleca... » (la Steaua, de ex.) si nu de intarirea propriei echipe?

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  08 August 2019, 20:27

Ce față are Gîgî ... kmkz ar trebui să-l dea în judecată pentru concurență neloială ...

katta
katta  •  08 August 2019, 20:16
Postat de saliceanu pe 08 August 2019, 19:12

Plateste la greu. Fosila Ioanitoaia, Amatorul ala...cum il cheama ca am uitat.....Buzarian, toti e ai lui.

Noi suntem vinovați accesând pagina, citind pseudo articole Publică ce se cere pe piață

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close