FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

VIDEO // Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Argeș » Vrea să umple stadionul la Pitești: „Am solicitat o întâlnire cu suporterii”

FOTO: Facebook Fotbal Club Argeș Pitești // Nicolae Dică, noul antrenor al FC Argeș
FOTO: Facebook Fotbal Club Argeș Pitești // Nicolae Dică, noul antrenor al FC Argeș

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 18:56

Nicolae Dică (39 de ani) a fost prezentat oficial în calitate de antrenor principal la FC Argeș, în cadrul unei conferințe de presă.

Fostul antrenor al FCSB-ului a explicat de ce a luat decizia de a reveni la echipa pe care a promovat-o în Liga 2, dar și care sunt planurile sale la FC Argeș.

„A fost o decizie grea pentru mine. Am decis cu inima, am vrut să vin acasă, să dau acestui club şi acestui oraş ceea ce mi-au oferit când eu eram doar un copil. Am venit aici cu sufletul, pentru că am avut oferte din primul eşalon şi din Liga 2. Am stat şi am analizat foarte atent, mi-am dorit enorm să antrenez această echipă.

Am promovat-o pe FC Argeș în Liga 2 şi pot să spun că acest oraş merită să aibă o echipă în prima ligă. Aici am făcut primii paşi în fotbal, aici am debutat în prima ligă, de aici am debutat la echipa naţională, şi pentru mine a însemnat foarte mult acest club. Experienţa pe care am acumulat-o ca jucător, dar şi ca antrenor, în această perioadă de cinci ani, încerc s-o pun în aplicare aici, la Piteşti”, a spus Dică, la conferința de presă.

A solicitat o întâlnire cu suporterii

Nicolae Dică s-a apucat de treabă la Pitești și una dintre primele decizii pe care le-a luat a fost să solicite o întâlnire cu suporterii lui FC Argeș.

Antrenorul s-a consultat cu aceștia și s-a declarat încântat de reacția lor în ceea ce privește revenirea sa la echipă.

„Am vrut să văd ceea ce îşi doresc. Mă bucur că m-au primit bine şi au fost de acord cu venirea mea. Mi-au spus că vor fi lângă echipă, le-am spus ceea ce îmi doresc eu să fac la acest club. Nu pot să fac minuni, doar împreună putem face ceva, eu, jucătorii, galeria, restul oamenilor care sunt iubitori de fotbal. Ca să reuşim, trebuie să ne unim cu toţii, să ducem acest club în Liga 1”, a spus Nicolae Dică.

Totodată, tânărul antrenor a făcut un apel către iubitorii de fotbal din județul Argeș, pe care îi invită să umple stadionul la Pitești.

„Îmi doresc să facem jocuri bune, să aducem suporterii la stadion, să fim sprijiniţi de cei care iubesc fotbalul. Mi-aş dori să văd la jocurile noastre foştii jucătorii, începând cu cei care au câştigat campionatul avându-l la timonă pe domnul Florin Halagian. Nu cred că o oră şi jumătate, maxim două ore, de două ori pe lună, e un efort mare. Te relaxezi pentru a vedea echipa pe care ai iubit-o şi încă o iubeşti. Doar împreună putem reuşi”, a mai spus Dică.

 

 

Conferinţa de prezentare a lui Nicolae Dică, managerul clubului FC Argeş

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Joi, 6 iunie 2019

 

VEZI ȘI:

FC Argeş vrea promovarea » 3 transferuri într-o zi, după instalarea lui Nicolae Dică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
905778926185316
Matei Stefan  •  08 Iunie 2019, 07:37
Postat de fcsbist.de.mic pe 06 Iunie 2019, 20:20

Dupa ce a dezertat pentru un pumn de arginti acum o da la intors ca la Ploiesti.

o intoarce ca la pitesti,nu face nimic decat tine pe loc ekipa nu poate produce fotbal la pitesti si oriunde vrea el,castiga niste bani nemunciti atat si este in prim plan in pitest,eduard nu are noroc sa antreneze .de ce un maestru emerit al sportului ca radu 2 antreneaza la copii si toti ciumetii matri antrenori in divizia a

693247931110515
Marin Pascu  •  07 Iunie 2019, 16:39

Din cate s-au spus doar in luna iunie se poate schimba statutul unui club..Acum suntem in iunie! Cu actuala organizare, FC Arges nu are drept de promovare. Cred ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Dica e sa le spuna celor din conducere sa schimbe cat mai repede ce trebuie schimbat pentru ca altfel echipa va ajunge sa joace iar fara miza.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  06 Iunie 2019, 20:20

Dupa ce a dezertat pentru un pumn de arginti acum o da la intors ca la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează