FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

VIDEO Nicolae Dică, discurs superb în fața legendelor lui FC Argeș, la aniversarea de 40 de ani de la câștigarea celui de-al doilea titlu

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 18:30

FC Argeș împlinește pe 6 august 66 de ani de existență, totodată în acest week-end aniversându-se 40 de ani de la câștigarea celui de-al doilea titlu din istorie, cucerit în sezonul 1978-1979. 

Clubul a organizat o ceremonie de premiere a jucătorilor din acea generație, într-un eveniment găzduit chiar pe Stadionul „Nicolae Dobrin”. Nicolae Dică, actualul antrenor al piteștenilor, a ținut azi un discurs în fața jucătorilor de legendă ai lui FC Argeș:

„Sunt mândru să fiu alături de acești oameni care au făcut performanță pentru acest club. Au câștigat campionante și e foarte greu să realizezi acest lucru. Pentru noi, e o mândrie că putem să îmbrăcăm tricoul acestui club și că avem acum șansa să aducem clubul acolo unde îi este locul.

Noi vom munci și vă vom garanta că vom fi 100% atunci când vom intra pe acest teren. Important e ca și voi să fiți alături de noi pentru că împreună putem reuși”, a fost speech-ul rostit de Dică. 

FC Argeș debutează în noul sezon al ligii secunde marți, de la ora 19:30, contra Ripensiei Timișoara. Partida va fi livSCORE pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport. 

FC ARGEȘ: ARGUMENTUL E DICĂ

Clubul a reușit în această vară cea mai importantă mișcare în vederea atingerii obiectivului, promovarea: a schimbat statutul juridic al societății pe care activează formația, din drept public în drept privat, astfel că FRF a dat undă verde pentru ca FC Argeș să poată evolua în Liga 1 în sezonul 2020-2021.

Imediat, s-a aprobat un buget de cel puțin un milion de euro și a fost adus, după lungi negocieri, un antrenor de top: Nicolae Dică. A primit puteri depline, e un fel de manager general și în jurul lui, în Trivale, se simte din nou parfum de „A”.

Echipa-tip: R. Popa - Dănescu, Vișa, Turda, Mușat - Panait, I. Șerban - Blejdea, C. Barbu, Năstăsie - Buhăescu
Antrenor: Nicolae Dică
Buget: 1.000.000 euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!v>

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zidane92
zidane92  •  04 August 2019, 10:32

400k e bugetul alocat de primărie pt perioada iulie decembrie 2019 la el se adaugă banii ce se vor aloca pt retur și sponsorizările, așa că nu mai dezinformați aiurea,niciun club finantat de stat nu are deja alocați banii pentru retur asta se face la începutul anului când se votează bugetul pe anul respectiv

superiorus
superiorus  •  04 August 2019, 08:57

Daca FC Arges ar fi avut 1 milion de euro, ar fi fost bine. Din pacate, suma reala este putin peste 400.000de euro. PS: cand mai folositi imagini realizate de altii, aveti decenta de a-i mentiona pe cei care au muncit pentru a le surprinde.

tristan
tristan  •  04 August 2019, 08:35

Abia aștept sa vad ce mare antrenor e Dica.. Nu pricep de ce are asa cota bună... Doar pt ca a fost la Steaua...??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează