FOTBAL  »  LIGA 2  »  EXPLOZIE

VIDEO O persoană a murit în explozia din timpul meciului FC Brașov - CSM Rîmnicu Vîlcea » Alte cinci persoane sînt internate

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 09:13

La o fabrică de pîine din Brașov a avut loc o explozie chiar în timpul meciului dintre FC Brașov și CSM Rîmnicu Vîlcea, scor 3-2.

UPDATE marți, 09:10

Una dintre persoanele rănite în incendiu a murit în această dimineață, potrivit Digi24. Restul persoanelor se află internate în spital.

UPDATE 20:34

Cinci persoane au fost transportate cu ambulanța la spital. O femeie este dată dispărută. O bucată din clădire s-a prăbușit, este vorba de secția de morărit. Zece oameni ar putea fi prinși sub dărîmături!

Incendiul a început să scadă în intensitate. La fața locului a venit și prefectul, iar autoritățile au instituit cod roșu de urgență. Explozia a fost foarte puternică și a aruncat cărămizi și materiale în stradă, anunță Digi24.

știrea inițială, 20:00

Imediat au intervenit 4 echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar și un echipaj SMURD. Din primele informații, 3 oameni sînt răniți.

Puținii suporteri din stadion s-au urcat pe ultimele rînduri ale tribunelor pentru a vedea ce se întîmplă chiar lîngă stadionul din Brașov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
valiro
valiro  •  06 Noiembrie 2015, 12:35

"Puținii suporteri din stadion s-au urcat pe ultimele rînduri ale tribunelor pentru a vedea ce se întîmplă chiar lîngă stadionul din Brașov." Exemplu de deformare a realitatii : Nu "putinii" ci corect era "putini" spectatori. Imaginile spun clar ca au mers sa vada cativa (putini) spectatori. Voi scrieti ca "toti cei putini..." au mers. E deformare a realitatii.

1684809625089810
Magazinul De Toate  •  06 Noiembrie 2015, 11:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  05 Noiembrie 2015, 21:16
Postat de boss.alb.rosu pe 05 Noiembrie 2015, 21:13

Sigur ca am,pentru ca *** ala posteaza pe fiecare articol si imi zgârie retina.

Incearca sa ignori ceea ce nu iti place. La mine functioneaza.. si nici nu apuc sa ma enervez si sa ma manifest urat :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează