FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, AZI, 16:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Plătiţi de galerie » Suporterii Ştiinţei au făcut chetă şi au oferit banii jucătorilor lui Napoli

Baird, Ciucă și ceilalți jucători au fost impresionați de atitudinea suporterilor
Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)
Baird, Ciucă și ceilalți jucători au fost impresionați de atitudinea suporterilor Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 noiembrie 2013 21:12

Ultraşii au creat ieri o atmosferă sud-americană la ultimul antrenament al juveţilor


Fanii FC Universitatea au făcut chetă, după o iniţiativă pornită pe Facebook, şi-au strîns 3.500 de lei pe care i-au oferit echipei neplătite de la începutul sezonului. Reprezentanţii suporterilor s-au întîlnit cu Mădălin Ciucă şi cu Robert Săceanu, la discuţii asistînd şi Nicolo Napoli: "Banii să-i împărţiţi între voi! Să beţi şi voi o bere după meci". Iniţial, fotbaliştii au fost încurcaţi de gest, neştiind ce să facă, aşa că antrenorul a venit cu ideea: "Rămîn la căpitan pînă după derby-ul cu CSU. Vă mulţumim!".

Ieri după-amiază, în "Depou", la ultima şedinţă de pregătire a alb-albaştrilor, au venit aproximativ 300 de simpatizanţi, care au produs o atmosferă incendiară. Aceştia au promis că vor face un show memorabil şi azi după-amiază, la revenirea Ştiinţei acasă, pe "Ion Oblemenco".


1.500 de euro va încasa fiecare jucător al CS U dacă gazdele cîştigă azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează