FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0

VIDEO Rapid petrece » Giuleştenii au învins Călăraşiul şi nu au rival în B1, scor 1-0

Rapidiștii intenționează să-l achiziționeze definitiv pe Tudoran, 20 de ani, de la Viitorul
Rapidiștii intenționează să-l achiziționeze definitiv pe Tudoran, 20 de ani, de la Viitorul

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Când Rapidul e faţă-n faţă cu ocazia de-a ajunge pe primul loc, nu urcă pur şi simplu o treaptă, ci încearcă să aterizeze acolo în vârful piciorului stâng.

Ca aseară. Când, în prima repriză, elevii lui Dan Alexa au avut două penalty-uri. Ambele ratate!

  • În minutul 32, Panait l-a tras pe N'Koyi în careu, a luat al doilea galben şi a fost eliminat. Lovitura de pedeapsă a fost irosită de Iulian Popa, care a tras peste.
  • Doar 8 minute mai târziu, nou-intratul Bumbac a faultat în careu. Lungu a apărat execuţia lui Martin, după care l-a blocat de două ori pe Trandu!

Vezi AICI VIDEO!

Favoriţi la promovare

Chinul a ţinut până târziu în repriza a doua. În minutul 66, Tudoran a marcat după o pasă excelentă a lui N'Koyi. Tot el ratase cea mai mare ocazie din repriza a doua, un lob ajuns de Lungu imediat după pauză.

Dunărea a ratat şi ea două-trei ocazii mari, însă i-a fost greu să mai revină cu un om în minus. Rapid are trei puncte peste, 42, e noul lider în B1 şi favorită la promovarea în L1.

Amânare în procesul insolvenţei

Tot ieri, Tribunalul Bucureşti a dat un nou termen în procesul insolvenţei clubului Rapid, 20 mai. "Eu zic că nu există niciun fel de problemă şi Rapidul va merge mai departe. În sensul că se aprobă acest nou plan, iar în urma promovării în Liga 1 să putem să scăpăm chiar de insolvenţă. În mod normal, Rapid îşi va achita toate datoriile. Din punctul meu de vedere e o veste excelentă", a punctat, pentru news.ro, Radu Birlică, administratorul special al clubului.

"Am jucat foarte bine, însă am ratat enorm. Mi-a fost teamă că nu vom înscrie, că e o zi din aia în care nu marchezi, orice ai face"
Dan Alexa, antrenor Rapid

"Suntem optimiști și în privința amânării procesului de insolvență, până în mai se pot regla lucrurile"
Dan Alexa, antrenor Rapid

"Nu comentez arbitrajul, deși a existat o oarecare tentă. Ar fi fost o minune să plecăm cu puncte din Giulești"
Adrian Mihalcea, antrenor Dunărea

2 goluriîn 16 partide are Tudoran, 20 ani, pentru Rapid: e împrumutat până la vară de la Viitorul

Rapid - Dunărea Călăraşi 1-0

A marcat: Tudoran (66)

Rapid: Drăghia (cpt.) - Kusnir, Robuste, T. Cruz, Fota - R. Costin (46 Luque), Trandu - Tudoran, M. Martin (77 C. Ţâră), I. Popa (46 Vl. Morar) - N'Koyi. Antrenor: Dan Alexa

Dunărea: C. Lungu - Ţenea, B. Panait (cpt.), M. Popescu, M. Mureşan (36 Bumbac) - S. Matei - Al. Stoica (89 Săftescu), Sg. Popescu (53 Kanda), Alami, M. Chiţu - V. Alexandru. Antrenor: Adrian Mihalcea

Cartonaş roşu: Panait (33)
Stadion: "Valentin Stănescu". Spectatori: 2.500
Arbitru: I. Dima (Bucureşti)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
argus
argus  •  06 Martie 2016, 17:01

Alexa ori este incompetent, fiind incapabil, intre altele, sa puna capat ratarilor de la "punctul cu var", facand in aest sens pregatirea jucatorilor (ce o sa faca Rapid, daca va fi nevoita sa se califice dupa loviturile de la 11 m? Ce-i (oare?) asa de greu sa exersezi la antrenament aceste lovituri? Cat timp? Nu stiu! stiu doar ca asa poti sa sa faci nu numai pregatirea specifica cat, mai ales, poti sa identifici si sa stabilesti astfel ordinea in care jucatorii vor executa penalty-ul, cu sanse, avand increderea data de rezultatele obtinute la antrenamente. Ce zici Dan Alexa? Ai numarat ratarile loviturilor de la 11 m? Ce ai de gand, sa ajungi la...101...?

pescarul.amator
pescarul.amator  •  06 Martie 2016, 16:07
Postat de Geri Sorin pe 05 Martie 2016, 14:42

astia nu sunt ziaristi dar arbitrul sigur e din conducerea rapidului

treci ma la stana!!!

423943391114861
Geri Sorin  •  05 Martie 2016, 14:42
Postat de magura pe 05 Martie 2016, 10:22

Alooo... "ziaristii"... RAPID ERA LIDERUL SERIEI!!!! NU A DEVENIT IERI!!! Intre doua echipe cu acelasi numar de puncte, una avand disputate toate partidele iar ceallata cu o partida mai putin, oare cine e lider? Dunarea avea 39 puncte din 18 partide, iar RAPID tot 39 puncte dar din 17 partide. Nu conteaza golaverajul, decat daca cele doua echipe au acelasi numar de puncte si acelasi numar de partide disputate!!!!!

astia nu sunt ziaristi dar arbitrul sigur e din conducerea rapidului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează